Seth Meyers svojim je forama sjajno otvorio 75. dodjelu Zlatnih globusa, no publika nije uvijek znala kako reagirati!

Galerija


Seth Meyers otvorio je 75. dodjelu Zlatnih globusa sjajnim monologom, no publika nije do kraja i na sve fore znala kako reagirati. Stoga u trenucima Seth nije dobio zasluženu reakciju. U dugom monologu prvi diskutabilni trenutak dogodio se kada je Meyers spomenuo činjenicu da je ovo prvi put u posljednja tri mjeseca da nijedan muškarac neće biti prestravljen kad se prozove njegovo ime. Aludirao je time na val informacija koje su protekle godine preplavile Hollywood, a odnose se na seksualno zlostavljanje žena u industriji.

Vezani članci Hugh Jackman (Screenshot: Youtube) Kakva nevjerica! Pogledajte kako Hugh Jackman ne može sakriti razočaranje jer nije dobio nagradu Jennifer Lawrence na dodjeli Zlatnih globusa (FOTO: Getty) Trijumfi i skandali koji su obilježili glamuroznu noć: Neki ne znaju gdje će s nagradama, drugi ih odbijaju

Meyers je kasnije spomenuo i Harveyja Weinsteina, moćnog producenta koji je raskrinkan kao jedan od najvećih zlostavljača Hollywooda. "Harvey Weinstein nije ovdje večeras, čuo sam neke glasine da je s njim jako teško raditi! No ne brinite se. Vratit će se za 20 godina i tad će postati prva osoba koja će biti izviždana tijekom kategorije: In Memoriam." Upravo ova Sethova fora izazvala je oprečne reakcije.

Dotaknuo se se komičar i Kevina Spaceyja, Woodyja Allena, ali i Donalda Trumpa.