Šetača pasa Lady Gage dvojica napadača upucali su u prsa četiri puta i ukrali Francuske buldoge pjevačice dok je ona u Italiji.

Galerija


Dvojica napadača su u srijedu navečer u Los Angelesu ispalili četiri metka u prsa šetača pasa Lady Gage i ukrali Francuske buldoge pjevačice, piše Daily Mail.

Vezani članci Psi usred kihanja (Foto: sadanduseless.com) Uhvatili pse usred kihanja, odmah su poželjeli podijeliti urnebesne prizore sa svima Kad psi porastu (Foto: izismile.com) Psi im narasli pred očima, iz malih maza pretvorili se u velike

Ryan Ficher, koji je Gagine pse Kojija, Miss Asiju i Gustava šetao po Zapadnom Hollywoodu oko 10 navečer prema lokalnom vremenu, upucan je ispred svog doma na aveniji Sierra Bonita.

Pri dolasku policije Fischer je bio pri svijesti no jedva je disao. Prevezen je u bolnicu u kritičnom stanju.

Policija je pronašla jednog Gaginog psa, Miss Asiju, koji je uspio pobjeći napadačima, dok preostalim dvoje nema traga.

Pjevačica je trenutno u Italiji pa se Fischer brinuo za njene pse. Izvor je za TMZ otkrio da je pjevačica ekstremno uzrujana zbog situacije i da je ponudila platiti pola milijuna dolara kako bi dobila svoje pse natrag.

Policija je napadače opisala kao dvojicu Afroamerikanaca sa šiltericama koji su vozili bijeli BMW.

Trenutno nije poznato jesu li napadači namjerno ukrali pse slavne pjevačice. Francuski buldozi su jako tražena vrsta pasa i vrlo su skupi pa je moguće i da su psi ukradeni zbog preprodaje.

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!