Slavni na Jadranu

Slavne sestre blizanke ljetuju na Mljetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sestre Olsen proslavile su se kao glumice u popularnoj seriji 'Puna kuća' u kojoj su igrale istu ulogu, a danas su uspješne poslovne žene i dizajnerice s vlastitom produkcijskom kompanijom. Buro 24/7 piše kako su nekoliko dana odmora odlučile iskoristiti upravo na Jadranu!

Sezona je u punom jeku, a to potvrđuje i sve više zvijezda koje biraju lijepi naš Jadran kao svoju destinaciju za odmor.

Pogledaj i ovo Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Nekad su bile prave slatkice Imaju 33 godine, a djeluju puno starije: Izgledu slavnih blizanki presudio je buran način života

Zadnje u nizu su slavne sestre blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen. Buro 24/7 piše kako su se zvijezde uputile na otok Mljet gdje su se i fotografirale s vlasnikom restorana 'Stermasi' Adrijanom Stermasijem, a uživale su i u domaćem vrhunskom vinu Rusula Rizman iz vinarije obitelji Igora Štimca.

>> Kako se zove ona nova stvar...? Ovo su hitovi za vruće ljeto 2013.!

Slavne sestre daleko su dogurale od uloge slatkice u seriji 'Puna kuća', a oni modno osviješteni znaku kako su sestre Olsen prave modne mogulice sa svojim uspješnim kolekcijama i drugim proizvodima.

'It' djevojke vole jadransku obalu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene