Kardashian-Jenner klan je u srijedu navečer imao ženski izlazak u poznatom restoranu Giorgio Baldi.

Galerija


Slavne sestre poznate su po tome što nemaju problema s golotinjom i oskudnim krpicama.

Vezani članci Sestre Kardashian Pogledajte koliko su se slavne sestre promijenile u 14 godina, zbog plastičnih operacija više ne nalikuju na sebe Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) A što s njegovom curom? Bivši partneri na rođendanskoj zabavi potaknuli glasine o mogućem pomirenju

Radi se o sveprisutnom Kardashian-Jenner klanu koji je u utorak navečer imao ženski izlazak u poznatom restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici.

Djevojkama je jedino falila Kendall Jenner, a sve su se posebno uredile za ovu priliku, znajući kako će ih pratiti paparazzi, kao uvijek.

Najmlađa pripadnica klana i najmlađa milijarderka u povijesti, Kylie Jenner, odlučila se za dugu haljinu bez naramenica koja je naglasila njezine obline za koje još uvijek ne želi priznati da su stvorene kod plastičnog kirurga, iako je to i više nego očito.

34-godišnja Khloe Kardashian ponovno uživa kao slobodna žena, a nakon još jednog preljubničkog skandala oca njezinog djeteta, košarkaša Tristana Thomspona, Khloe se ne skida iz uskih i seksi kreacija, a ovaj put odlučila se za dugu haljinu sa zmijskim uzorkom.

Najstarija sestra Kardashian, Kourtney, neobičnom crno-sivom kreacijom naglasila je dekolte, dok je Kim začuđujuće bila najzakopčanija. Tako je na usku, bijelu majicu dugih rukava iskombinirala zmijsku suknju s prorezom i plastične štikle koje već godinama izazivaju zgražanje većeg djela javnosti.

Istovremeno, manekenka Kendall Jenner odrađivala je posao u New Yorku s bliskom prijateljicom Hailey Baldwin, suprugom Justina Biebera, a za otvorenje hotela na Times Squareu odabrala je minijaturnu haljinu s dekolteom do pupka i to doslovno.

Lady Gaga odgovorila na glasine da s Bradleyjem čeka prvo dijete: ''Da, trudna sam, ali...''