Divna armosfera

Sestre Boudoir i Diana Viljevac uveličale veliku proslavu, a pažnju su plijenile i izborom haljina

Diana Viljevac (Foto: PR) Diana Viljevac (Foto: PR) PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Diana Viljevac (Foto: PR) Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić (Foto: PR) Alen Đuras i Iva Ajduković (Foto: PR) Ana Zibar (Foto: PR) Olival +0 Ivana Blažoti Mijoč (Foto: PR) Galerija

Poznata domaća kozmetička tvrtka proslavila je 25 godina uspješnog poslovanja, a s njima su slavili brojni prijatelji i suradnici.

Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, Diana Viljevac, Alen Đuras, Iva Ajduković, blogerice Ivana Blažoti Mijoč i Ana Zibar bili su među brojnim gostima iz svijeta medija, influencera i poslovnih klijenata koji su se prepustili magičnoj atmosferi večeri o kojoj će se još dugo pričati,a  riječ je bila o obilježavanju 25 godina uspješnog poslovanja kozmetičke tvrtke Olival.

Olival Olival

Pažnju je svakako privukla dizajnerica Diana koja je za ovu prigodu pažnju plijenila u zelenoj haljini, dok su se sestre poznate pod imenom modnog brenda Boudoir odlučile za cvjetne kombinacije. 

Proslava je održana u u predivnom prostoru La Grme u park – šumi Grmoščica. 

Olival je tvrtka čiji je rast omogućen zahvaljujući prepoznavanju velikog broja domaćih kupaca koji već 25 godina cijene i kupuju prirodne kozmetičke proizvode za njegu lica i tijela. Početak priče dogodio se prije 25 godina u prizemlju obiteljske kuće kada je vlasnica Olivala, mr. pharm. Vlasta Pojatina, pokrenula malu galensku proizvodnju i po tradicionalnim farmaceutskim formulacijama započela izradu originalnih kozmetičkih proizvoda, prvenstveno iz sirovina prirodnog porijekla.

Prvi Olivalov proizvod bilo je ulje za masažu na bazi maslinova ulja, a vrlo brzo nakon toga i intenzivna krema za njegu stopala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene