Jelena Leko prije sedam godina iz Hrvatske se preselila u Los Angeles, a posljednjih pet godina živjela je i radila u Dubaiju.

Galerija


Sestra našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Jerka Leke, Jelena, vratila se u Hrvatsku nakon što je godinama živjela i radila u Dubaiju.

Vezani članci Bruno Petković i Iva Šarić Dinamovac Bruno Petković ljubi bivšu suprugu Jerka Leke, Ivu Šarić? Uhvaćeni skupa na privatnoj večeri Iva Šarić Bivša supruga našeg nogometaša u tajicama i sportskom grudnjaku poručila: ''Idemo ponovno''

"Predivno je ponovno biti doma", kazala je u ekskluzivnom intervjuu za časopis Story te je priznala da joj je u Dubaiju najviše nedostajala obitelj, s kojom je neizmjerno povezana.

Jelena je Hrvatsku napustila prije sedam godina kada se preselila u Los Angeles. Tamo je provela dvije godine, a zatim se zbog manekenskog angažmana odselila u Dubai, gdje je živjela posljednjih pet godina i radila kao menadžerica u jednoj tvrtki koja se bavi organizacijom događaja. Na poslu je upoznala i neke svjetski poznate face, a jednom se prilikom na svojem Instagramu pohvalila da se družila s glumicom Lindsay Lohan.

Jelena je ostala je u dobrim odnosima s bivšom suprugom svojeg brata, manekenkom Ivom Šarić, koja je nedavno dobila dijete s nogometašem Brunom Petkovićem, a kaže i da slobodno vrijeme najradije provodi s dvojicom njihovih sinova, svojim nećacima Carlosom i Leonom.

Za Story je potvrdila i da je u sretnoj vezi, no nije htjela odavati detalje o svojem partneru.

"Moje srce je osvojeno i zauzeto. Pokušavam oduvijek svoj ljubavni život dijeliti samo s užim krugom obitelji i prijatelja", priznala je, a otkrila je i da planira s njim izgraditi obitelj.

Većini su nespojiv par, ali fotka njihova strastvenog poljupca postala je hit zbog njezina bikinija koji se jedva vidi

Lice Jennifer Lopez ipak malo drugačije izgleda na paparazzi fotkama nego na onima s Instagrama, ali je i dalje predivna