Kosovarska obitelj Lipa zasad ima dvije zvijezde, no treća je u nastajanju te se zove Rina.

Galerija


Čini se kako je obitelj Lipa dobila i treću zvijezdu.

Vezani članci Dua Lipa i Anwar Hadid Utegnula se u uski korzet i jedva održala obline na mjestu, a dečko nije prestajao zuriti u dekolte Dua Lipa Prisjetila se egzotičnog odmora, a nije zaboravila naglasiti ni tonirano tijelo

Kosovarska obitelj Lipa zasad ima dvije zvijezde. Svakako najpoznatija je Dua Lipa, koje je danas jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda, no tu je i njezin otac Dukagjin Lipa za kojim su poludjele žene diljem svijeta.

Svojedobno, Dukagjin je bio član popularnog kosovarskog rock benda pa mu glazbeni svijet nije stran, a neki mediji ga nazivaju i "kosovarskim Clooneyjem". Ipak, njegovo srce pripada samo jednoj, njegovoj supruzi Anesi koja je također vrlo atraktivna, pa nam je potpuna jasna ljepota mlađahne pjevačice koja je s godinama postala pop senzacija.

A sada se na svjetsku scenu probila i njezina mlađa sestra Rina Lipa kojoj je tek 18 godina, a već ima vlastitu modnu liniju.

Naime, mlada glumica i plesačica u usponu udružila je snage s brandom Nasty Gal te izbacila modnu kolekciju čije je i zaštitno lice. U kolekciji se nalazi 30 komada odjeće za koje smo sigurni kako će biti razgrabljeni s polica dućana, a inspirirani su osobnim stilom mlade Rine. Još ako koji na sebe stavi njezina sestra Dua...

"Posuđivala sam Duinu odjeću i prije nego je postala slavna. Noseći ju osjećala sam se starijom. I danas joj volim ukrasti pokoji komad koji joj samo stoji u ormaru, nema boljeg osjećaja", otkrila je u intervjuu za slavni Vogue, a s javnosti je podijelila i najbolji savjet koji je dobila od 5 godina starije sestre.

"Zvuči kao klišej, ali uvijek mi govori da budem svoja, bez obzira što drugi mislili o meni. Oni pravi će pronaći put do mene."

Rina je već i zvijezda brojnih televizijskih reklama, a cijene kolekcije kreću se od 20-ak do 60 eura, jer su trenutno na sniženju.

Fotografi uhvatili glumicu u društvu kćeri koju rijetko viđamo, a mnogi sve dosad nisu ni znali kako izgleda