U tijeku je aukcija za šešir Matthewa McConaugheya kojeg nosi u filmu 'Dallas Buyers Club'


Bijeli kaubojski šešir kojeg je Matthew McConaughey nosio u filmu 'Dallas Buyers Club' stavljen je na aukciju.

FOTO Nije uvijek izgledao ovako!

Vezani članci Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Miljenik žena povukao se u pustinju na 52 dana, a ono što se nakon toga dogodilo iznenadilo je baš sve, pa i njega samoga Film Vjenčanje iz vedra neba - 1 Nisu uopće trebali glumiti skupa, a onda su sasvim neočekivano završili zajedno? Prošlo je 20 godina od voljenog romantičnog filma!

Za sada je cijena šešira 16.000 kuna, a svoje ponude možete slati sve do 27. ožujka kada se zatvara aukcija.
Nate D. Sanders, losangeleski aukcionar, na svojoj je stranici napisao:

'Matthew McConaughey nosio je taj šešir u filmu za koji je dobio nagradu Oscar. Na šeširu se nalazi njegov potpis 'Samo nastavite živjeti, Matthew McConaughey''. Model je napravljen u Teksasu, veličina 7 i ima certifikat o autentičnosti'

Nate je prvotno procijenio vrijednost šešira na 5.000 kuna, ali je predvidio da cijena može puno više porasti, piše Daily Mail.

Čini se da ima mnogo onih koji žele da oskarovski šešir sjedne upravo na njihovu glavu.

Matthew McConaughey Oscara je osvojio za glavnu mušku ulogu u filmu "Dobri dileri iz Dallasa" u kojemu glumi homofobnog Teksašanina Rona Woodroofa koji se zarazi AIDS-om i zaobilazeći sustav počinje pomagati oboljelima od te bolesti da nabave potrebne lijekove.

"Ovo je sjajan trenutak u mojoj karijeri", rekao je McConaughey primajući nagradu. "Uživam. Nikad nisam toliko volio svoj posao", dodao je.

Film "Dobri dileri iz Dallasa" osvojio je i Oscare za najbolju mušku sporednu ulogu (Jared Leto) te za šminku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook