Zabavni serijal "Fakap" kroz koji nas vode Ida Prester i Mija Kovačić dosad je na društvenim mrežama i portalu showbuzz.hr. pregledan više od 1,6 milijuna puta.

Galerija


Čarobna sinergija Ide Prester i Mije Kovačić i njihova interakcija s gostima u njihovom dosad neviđenom izdanju prepoznate su među digitalnom publikom o čemu svjedoče i sjajni rezultati.

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Ida Prester i Mia Kovačić ogolile dušu: ''Izlazi ti naslov - u Parizu sam spavala s puno ljudi!'' Luka Nižetić Luka Nižetić ostao bez hlača koje su završile u smeću: "I tako je počela jedna plodna estradna karijera!"

Naime, njihov autorski serijal pod nazivom ''Fakap'' ostvario je do sada preko 1,6 milijuna pregleda na društvenim mrežama i portalu showbuzz.hr.

U ''Fakapu'', serijalu koji se jednom tjedno prikazuje na portalu showbuzz.hr, Ida i Mia su do sada ugostile brojne goste poput Tatjane Jurić, Luke Nižetića, Saše Lozara, Marija Petrekovića, Viktorije i Dine Rađa, Jadranku Kosor, Silente i Nikolinu Pišek koji su otkrili svoje najveće životne ''fakape''.

Gosti ove zabavne rubrike s javnosti dijele svoje najnespretnije, najneugodnije i najnesmotrenije životne trenutke, prihvaćaju lude izazove i otkrivaju dosad još nepoznate detalje iz svojih privatnih života.

Zanimljivo je da su se u jednoj od epizoda i ove dvije prijateljice, autorice ''Fakapa'', također izložile oku kamere, pa smo tako imali priliku doznati i njihove osobne urnebesne trenutke.

''Fakap'' ide dalje, nova doza smijeha stiže već ovog četvrtka kada će Ida i Mia ugostiti popularnog glumca Janka Popovića Volarića koji će također otvoreno pričati o svojim malim neugodnostima i nespretnim trenucima.

Ne propustite sljedeću epizodu ''Fakapa'', u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u i društvenim mrežama!