I vijest nije zakašnjela šala za prvi april!


Koliko ste puta samo gledali reprizu za reprizom serije 'Puna kuća'? E pa kultna serija dobit će nove  nastavke 20 godina završetka snimanja.

John Stamos - Ljepotan koji je 90-ih lomio ženska srca, proslavio je 50. rođendan!

Vezani članci Puna kuća Emotivnom objavom nakon 30 godina se opraštaju od popularne serije, najavili zadnju epizodu Slika nije dostupna John Stamos potvrdio glasine o blizankama Olsen iz 'Pune kuće'

Popularna serija iz 90-ih koja je proslavila mnoge zvijezdice poput danas slavnih blizancki Kary Kate i Ashley Olsen, zatim glumicu Candace Cameron Bure, neodoljivo zgodnog Johna Stamosa... sada će se opet naći u centru pažnje zahvaljujući američkom gigantu Netflixu.

Navodno će se novo izdanje serije 'Full House' zvati 'Fuller House' (Punija kuća) a radnja će se bazirati na odraslim D.J. Tanner (Candace Cameron Bure) i Kimmy Gibbler (Andrea Barber). 13 novih epizoda serije producirao bi John Stamos, a i Bob Saget i Dave Coulier zajedno će se s njim pojavljivati u epizodnim ulogama.

Ipak, Michelle Tanner koju su utjelovile sestre Olsen za sada neće biti uključene u novi projekt. Američki mediji glasine još nisu potvrdili, no novi nastavci o zabavnoj obitelji u San Franciscu već se jedva čekaju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook