I vijest nije zakašnjela šala za prvi april!


Koliko ste puta samo gledali reprizu za reprizom serije 'Puna kuća'? E pa kultna serija dobit će nove  nastavke 20 godina završetka snimanja.

John Stamos - Ljepotan koji je 90-ih lomio ženska srca, proslavio je 50. rođendan!

Vezani članci Slika nije dostupna John Stamos potvrdio glasine o blizankama Olsen iz 'Pune kuće' Slika nije dostupna Bit će zaista puna kuća! I teta Becky vraća se u nove epizode

Popularna serija iz 90-ih koja je proslavila mnoge zvijezdice poput danas slavnih blizancki Kary Kate i Ashley Olsen, zatim glumicu Candace Cameron Bure, neodoljivo zgodnog Johna Stamosa... sada će se opet naći u centru pažnje zahvaljujući američkom gigantu Netflixu.

Navodno će se novo izdanje serije 'Full House' zvati 'Fuller House' (Punija kuća) a radnja će se bazirati na odraslim D.J. Tanner (Candace Cameron Bure) i Kimmy Gibbler (Andrea Barber). 13 novih epizoda serije producirao bi John Stamos, a i Bob Saget i Dave Coulier zajedno će se s njim pojavljivati u epizodnim ulogama.

Ipak, Michelle Tanner koju su utjelovile sestre Olsen za sada neće biti uključene u novi projekt. Američki mediji glasine još nisu potvrdili, no novi nastavci o zabavnoj obitelji u San Franciscu već se jedva čekaju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook