Glumačka ekipa "Prijatelja" trebala je snimati specijalnu epizodu još u ožujku, no to je otkazano zbog pandemije koronavirusa kao i sva snimanja u filmskoj industriji.

Galerija


Dugo se najavljivalo okupljanje glumačke ekipe popularne serije "Prijatelji" i snimanje posebne epizode, no planove je poremetila pandemija koronavirusa. 

Vezani članci Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Fanovi ''Prijatelja'' konačno bi mogli doći na svoje: Informacija o kojoj se dugo šuška postat će stvarnost? Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Dugo je oklijevala: Omiljena glumica otvorila račun na Instagramu i prvom objavom sve raspametila

Čini se kako je HBO Max pronašao rješenje. Naime, kako je rekao David Schwimmer, koji je utjelovio Rossa Gellera, specijalna epizoda mogla bi se snimati sljedećeg mjeseca u karanteni. 

"To bi se moglo dogoditi vjerojatno u kolovozu, sredinom kolovoza. Ali iskreno, morat ćemo pričekati i vidjeti još tjedan-dva da vidimo je li dovoljno sigurno to učiniti. Ako nije, pričekat ćemo dok bude", rekao je David. 

Dodao je kako bi on i njegova svjetski poznata ekipa iz kultne humoristične serije jako voljeli napraviti posebnu epizodu koja bi se trebala snimati u originalnom studiju Burbank u Kaliforniji. Navodno će svaki član popularne glumačke ekipe za specijalno izdanje "Prijatelja" dobiti oko 2,5 milijuna dolara honorara. 

Inače, Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry i Matt LeBlanc trebali su još u ožujku snimiti epizodu, ali je pandemija koronavirusa to odgodila kao i sva snimanja u filmskoj industriji. Serija "Prijatelji" imala je deset sezona i emitirala se od 1994. do 2004., a i danas uživa veliku popularnost i brojni obožavatelji gledaju njihove reprize. 

Mnogi fanovi kultnog sitcoma se pitaju kako će se snimanje ostvariti jer su se neke zvijezde drastično promijenile i šokiraju svojim izgledom. Jedan od njih je Perry, koji zabrinjava svakom svojom pojavom i vidljivo je da je natukao veliki višak kilograma i jedva hoda, a ne ostavlja se cigareta.  

I LeBlanc, koji je utjelovio zavodnika Joeyja Tribbianija, dosta se promijenio. Također je nakupio višak kilograma ,koji se najviše vidi na njegovu velikom trbuhu. 

Njezine prijateljice skinule se u toples, a ona je ovog puta počastila samo prizorom pozadine