Sergio Ramos nije se pojavo na vjenčanju Matea Kovačića jer je prisustvovao vjenčanju Lucasa Vazqueza koji se ženio isti vikend.


Iako su se mnogi nadali da će se Sergio Ramos pojaviti na vjenčanju Matea Kovačića i Izabel Andrijanić, nogometaš Real Madrida i njegova djevojka Pilar Rubio ipak su prisustvovali vjenčanju Lucasa Vazqueza koji se ženio isti vikend kad i Kovačić. Ramos je objavio fotografiju s vjenčanja na kojoj pozira s prekrasnom Pilar te joj je u opisu poručio da je voli, a i ona se na svom Instagramu pohvalila fotkama s vjenčanja.

Vezani članci Mateo i Izabel Kovačić Jedan od najljepših domaćih parova pokazao kako su izgledali na samom početku veze Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Modrići na premijeri serije o životu Sergija Ramosa: Vanja još jednom zasjenila poznatog supruga

Osim Vazqueza koji je oženio svoju dvije godine stariju djevojku Macarenu Rodriguez, isti vikend se ženio i još jedan Kovačićev suigrač, Alvaro Morata koji je pred oltar odveo Alice Campello. Dobro je poznato da je Vazquez najbliži Ramosov prijatelj u Real Madridu pa ne čudi da je odlučio otići upravo na njegovo vjenčanje.

Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić vjenčali su se u crkvi u Sesvetskim Selima u kojoj su se i upoznali, a slavlje se održalo u zagrebačkom hotelu Westin. Na vjenčanju se uz brojne poznate hrvatske nogometaše pojavio i Kovačićev suigrač iz Real Madrida, Marcelo

 

Y contigo siempre amor! @sr4oficial!!! Mi vida, mi todo. ILY

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on