Ne zna se što je uzrok

Srpskom glumcu pozlilo na sceni: Predstava je prekinuta, a gledatelji su morali napustiti dvoranu

Sergej Trifunović (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Sergej Trifunović (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Sergej Trifunović (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Dino Rađa i Sergej Trifunović +0 Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Galerija

Sergeju Trifunoviću pozlilo je usred izvođenja kazališne predstave u Beogadu.

Slavnom glumcu iz susjedne nam Srbije Sergeju Trifunoviću pozlilo je usred izvođenja predstave "Utopljena duša" u Beogradskom dramskom pozorištu, a da se radilo o nečem ozbiljnom, svjedoči činjenica da je predstava prekinuta i gledatelji su morali napustiti dvoranu.

Pogledaj i ovo Sergej Trifunović na Braču - 4 Dirljivo... Sergej Trifunović od Mire Furlan oprostio se dugim, potresnim pismom: "Nije nju ubio nikakav komarac...''

Samo desetak minuta nakon što je predstava počela, 47-godišnjem Sergeju postalo je loše i napustio je pozornicu, prenosi Blic.

Budući da je on jedan od glavnih glumaca, ostali glumci također su se bili povukli, a nakon nekoliko trenutaka gledateljima je rečeno da se Sergej ne osjeća dobro te da je došao s visokom temperaturom.

"Predstava je prekinuta jer je Trifunoviću tijekom izvođenja pozlilo. Za sada nemam informacije što je uzrok tome", poručili su iz kazališta za Blic te dodali da ne znaju hoće li sljedeće zakazane predstave biti izvedene.

"Loše mi je, u krevetu sam. Molim vas da se čujemo sutradan", izjavio je Sergej za Blic.

Inače, glumac je nedavno doživio prometnu nesreću kada je na novosadskoj autocesti svojim autom marke Audi Q2 udario u automobil ispred sebe. Na mjesto nesreće stigla je hitna pomoć, a vozač drugog automobila prevezen je u bolnicu.

Samo 20 dana prije toga zabio se automobilom u gradski autobus u Novom Sadu, a prošle je pak godine imao nesreću kada je s njim u automobilu bila i 21-godišnja djevojka, koja je u nesreći ozlijeđena.

Kako pišu srpski mediji, glumac je u posljednjih deset godina skrivio na desetke prometnih prekršaja. Nekoliko su ga puta i kažnjavali, a čak je četiri puta vozio iako mu je na snazi bila zabrana upravljanja motornim vozilima.

Ovo nije ni prvi put da mu je pozlilo na sceni, isto se dogodilo i prije godinu i pol, kada su ga liječnici morali iznijeti na nosilima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Cissy Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston i Bobby Brown (Foto: Getty Images) +0 Whitney Houston (Foto: Getty Images) Celebrity Tragična priča: Preminuli su jedno za drugim, a života ih je koštala identična smrtonosna odluka
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene