Nije mogao nastaviti

Sergeju pozlilo na bini, Voja Brajović bio uz njega: "Čučnuo je iza scene i izgubio glas"

Sergej Trifunović (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Sergej Trifunović (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) +0 Sergej Trifunović (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Galerija

Voja Brajović otkrio je da se njegov glumački kolega Sergej Trifunović osjeća dobro nakon što mu je pozlilo tijekom izvođenja kazališne predstave.

Nakon vijesti kako je srbijanskom glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo tijekom izvođenja kazališne predstave u Novom Sadu, oglasio se njegov glumački kolega Vojislav Brajović, koji je cijelo vrijeme bio uz njega.

Pogledaj i ovo Emir Hadžihafizbegović (Foto: Dnevnik.hr) Kakav peh! Glumac Emir Hadžihafizbegović ozlijedio se tijekom predstave, hitno prebačen u bolnicu

"Nakon pet minuta, odnosno nakon uvođenja publike u predstavu Sergej nije mogao nastaviti. Čučnuo je iza scene i počeo mahati da ne može više. I jednostavno je izgubio glas. Ja sam ga animirao i vidio sam da to nije infarkt, zvao sam odmah hitnu pomoć", izjavio je Voja za Blic i dodao kako se Sergej sada dobro osjeća.

"Vidjeli su da nije srce, da nije infarkt, šećer, nešto što bi ugrožavalo njegov život. Odveli su ga na Institut u Sremsku Kamenicu, gdje su ga potpuno pregledali. Hvala Bogu, on je dobar, bit će sve bolji i bolji. Pušten je, to je neki napad panike, nas glumce najviše ugrožava. Sve što mi kažemo da nije ništa dovodi do toga da bude svašta", ispričao je Vojislav.

Dodao je da su uvijek svi bili uz njega, te da su u bolnici sve profesionalno odradili.

''Teško je objasniti sve što se događa na sceni, to su manje ili više psihički stresovi. Možda da su mene pregledali, možda bi i mene zadržali'', objasnio je Brajović.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene