Trifunović reagirao na naslove

U središtu skandala: Slavni glumac na udaru zbog žestokog statusa koji je objavio na Twitteru

Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Galerija

Sergej Trifunović napisao je žestoki status, a u njemu se osvrnuo na naslove koji se tiču bolesti njegovog kolege Nebojše Glogovca. Nije dugo trebalo, a odmazda je krenula.

Srpski glumac Sergej Trifunović našao se na meti pojedinih medija nakon što je na Twitteru napisao da Srbiju treba bombardirati jednom godišnje. Naime, direktor srpskog Telegrafa objavio je na društvenim mrežama broj Sergejevog telefona, no umjesto osuda i vrijeđanja, uslijedile su poruke podrške iz Srbije, ali i regije.

Pogledaj i ovo Sergej Trifunović na Braču - 6 Izazvao ovacije! Sergeja Trifunovića uzrujao gledatelj u riječkom kazalištu, prišao mu usred predstave pa se odlučio na drastičan potez

"U zemlji u kojoj se ubija dostojanstvo, nečija bolest je samo kolateralna šteta novinskog naslova. Treba nas bombardirati jednom godišnje", napisao je Trifunović na Twitteru nakon više naslova koji se tiču bolesti njegovog kolege Nebojše Glogovca, prenosi Klix.ba.

Novinar Srpskog telegrafa potom mu je poslao poruku da objasni svoj tweet, a Sergej je na to odgovorio da je sve već u 140 znakova objašnjeno.

Potom je direktor spomenutog medija objavio Sergejev broj telefona na svom Facebooku. Umjesto vrijeđanja i osuda, uslijedile su poruke podrške karizmatičnom glumcu. "Dvije poruke i dva poziva, od kojih jedna starija gospođa da mi kaže da me voli kao svog unuka i da ne posustajem u borbi s bagrom", napisao je između ostalog Trifunović.

S druge strane, direktor se opravdava da je to napravio jer je Sergej ranije na Twitteru objavio broj njihovog novinara, a koji mu je . Trifunović je napisao da mu se broj omaknuo.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene