Ozbiljna veza

Sergej Trifunović zaveo ljepoticu koju krije od javnosti, viđaju se tamo gdje ih fotografi ne mogu uhvatiti

Jelena Markulić, Sergej Trifunović (FOTO: Instagram/Pixell) Jelena Markulić, Sergej Trifunović (FOTO: Instagram/Pixell)

Sergej Trifunović čini se opet ljubi, a ovaj se puta šuška kako je u pitanju manekenka Jelena Markulić . Navodno su uhvaćeni i kako se ljube.

Glumac Sergej Trifunović, koji važi za velikog zavodnika među glumcima, ljubi 19 godina mlađu djevojku. Manekenka Jelena Markulić ima svega 26 godina.

Pogledaj i ovo Sergej Trifunović na Braču - 4 Dirljivo... Sergej Trifunović od Mire Furlan oprostio se dugim, potresnim pismom: "Nije nju ubio nikakav komarac...''

Par je u vezi navodno tri mjeseca, a glumac i manekenka svoju vezu skrivaju. Ipak, novinari su došli do informacija koje su razotkrile njihovu ljubav.

Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

''Ljubav između njih dvoje dogodila se spontano. Krajem prošle godine upoznali su se u jednom beogradskom klubu preko zajedničkih prijatelja. Ubrzo su se počeli dopisivati, da bi nakon nekoliko dana započeli vezu. Njih se dvoje ne žele eksponirati u javnosti, a kada izlaze u grad, obično su u većem društvu, kako nitko ne bi shvatio da su njih dvoje zajedno. Sergej je Jelenu upoznao sa bratom i po tome svi vjeruju da je ova veza ozbiljna'' kazao je izvor za srbijanski Blic.

Također, Blic tvrdi kako se par i ljubio nakon jedne premijere u kazalištu. Čak su i zajedničke fotografije i video postavili na društvene mreže, no taj su sadržaj vrlo brzo izbrisali.
 

 

on

 

on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene