sretna vijest

Svijet dočekao još jednu slavnu bebu: Serena Williams postala majka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serena Williams i Alexis Ohanian još nisu službeno potvrdili rođenje djeteta, ali su se glasine brzo proširile na US Openu.

Američka tenisačica Serena Williams rodila je jučer djevojčicu, objavio je na twitteru njen trener Patrick Mouratoglou. Ovo je prvo dijete za 35-godišnju tenisačicu, bivši 'broj jedan' ženskog tenisa, i njenog zaručnika suosnivača Reddita Alexisa Ohaniana.

Pogledaj i ovo Gigi i Bella Hadid Srčano su navijale! Slavne sestre bile su glavna atrakcija tribina US Opena, jedna od njih pažnju fotografa krala je bujnim dekolteom!

Serena se nije natjecala od osvajanja Australian Opena u siječnju, samo je na društvenim mrežama objavljivala svoje trudničke fotografije."Čestitke @SerenaWilliams na djevojčici. Presretan sam zbog tebe i osjećam što i ti", napisao je Mouratoglou. "Usput ... Želim ti brz oporavak... imamo dosta posla", dodao je.

Williams i Ohanian još nisu službeno potvrdili rođenje djeteta, ali su se glasine brzo proširile na US Openu na kojem je Williams slavila šest puta. "Djevojčica? Nadam se da neće igrati tenis", našalila se treća tenisačica svijeta Španjolska Garbine Muguruza na konferenciji za novinare kada je čula vijest. Amerikanka Sloane Stephens je izjavila da jedva čeka vidjeti novorođenče."Jako sam sretna zbog nje. Jedva čekam da vidim djevojčicu na Touru jer sam sigurna da će se motati ovuda", kazala je. Williams je potvrdila trudnoću u travnju nakon što je njena fotografija na jednoj društvenoj mreži, uz koju je napisala "20" tjedana", izazvala pomutnju.

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Serena je bila otprilike dva mjeseca trudna kada je na Australian Openu stigla do svog 23. grand slam naslova.Prošli je mjesec za časopis "Vogue" izjavila da ima "pakleni plan" obraniti naslov u Australiji koji se igra od 15. do 28. siječnja iduće godine. I druge su tenisačice pauzirale na Touru zbog rođenja djeteta nakon čega su se uspjele vartiti na visoku razinu tenisa, ali ni jedna to nije napravila u Sereninoj dobi.
Belgijanka Kim Clijsters se povukla i rodila dijete prije nego se vratila na teniske terene sa 26 godina i osvojila još tri grand slam turnira. Australke Evonne Goolagong Cawley i Margaret Court su također osvajale grand slam turnire nakon rođenja djece. (Hina) 
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene