Što to viri?

Slavna tenisačica uskočila u prekratku haljinu pa cijelom svijetu pokazala donje rublje

Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) +0 Serena Williams (Foto: Instagram) Galerija

Tenisačica Serena Williams doista izgleda sve bolje, a to je dokazala i prošle srijede u New Yorku.

Za ovo je trebalo hrabrosti.

Pogledaj i ovo Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) "prestravljena sam" Slavna tenisačica pokazivala kako izgleda njezina beauty rutina, pa joj uljez uletio u video: "Stvari su podivljale"

Tenisačica Serena Williams doista izgleda sve bolje, a to je dokazala i prošle srijede u New Yorku u plavoj haljini koja je ipak bila malo – prekratka.

Iako je haljina bila tipično proljetna i neodoljiva te kombinirana s lijepim i elegantnim štiklama, prorez na njoj ipak se pokazao kobnim jer je u jednom trenutku tenisačica pokazala mnogo više nego što je htjela, a pritom mislimo na donje rublje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

37-godišnja sportašica ima 19-mjesečnu kćer Olympiju sa suprugom Alexisom Ohanianom, no ovaj put oni nisu bili s njom.

Serena je, također, simpatije javnosti pokupila i kada je otvoreno govorila o borbi usklađivanja privatnog i profesionalnog života, no priznala je da nikada ne bi zanemarivala kćer zbog posla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

"Ja sam supermama. Otkad je rođena, svaki sam dan s njom i nismo provele niti jedan dan odvojene. Ipak, ovo je za mene potpuno novi teritorij, nije mi lako", iskreno je priznala.

Unatoč tome, Serena stigne igrati, ali i zasjati u svakoj prilici, a neodoljiva kćerkica već je zvijezda društvenih mreža kada pozira sa slavnom mamom. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Peter Dinklage (Foto: Getty) +4 Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Celebrity 132 centimetra visok glumac i supruga vole se 14 godina, a uspješno skrivaju imena i spol svoje djece

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene