Tenisačica Serena Williams doista izgleda sve bolje, a to je dokazala i prošle srijede u New Yorku.

Galerija


Za ovo je trebalo hrabrosti.

Vezani članci Kendall Jenner (Foto: AFP) Mama joj je kupila karijeru, no ona je bila glavna zvijezda revije Victoria's Secreta Serena Williams (Foto: Getty) Glamurozna svadba na kojoj se nije štedjelo: Slavna sportašica izrekla sudbonosno "da"

Tenisačica Serena Williams doista izgleda sve bolje, a to je dokazala i prošle srijede u New Yorku u plavoj haljini koja je ipak bila malo – prekratka.

Iako je haljina bila tipično proljetna i neodoljiva te kombinirana s lijepim i elegantnim štiklama, prorez na njoj ipak se pokazao kobnim jer je u jednom trenutku tenisačica pokazala mnogo više nego što je htjela, a pritom mislimo na donje rublje.

37-godišnja sportašica ima 19-mjesečnu kćer Olympiju sa suprugom Alexisom Ohanianom, no ovaj put oni nisu bili s njom.

Serena je, također, simpatije javnosti pokupila i kada je otvoreno govorila o borbi usklađivanja privatnog i profesionalnog života, no priznala je da nikada ne bi zanemarivala kćer zbog posla.

"Ja sam supermama. Otkad je rođena, svaki sam dan s njom i nismo provele niti jedan dan odvojene. Ipak, ovo je za mene potpuno novi teritorij, nije mi lako", iskreno je priznala.

Unatoč tome, Serena stigne igrati, ali i zasjati u svakoj prilici, a neodoljiva kćerkica već je zvijezda društvenih mreža kada pozira sa slavnom mamom. 

132 centimetra visok glumac i supruga vole se 14 godina, a uspješno skrivaju imena i spol svoje djece