Serena o oblinama

'Ona je bila visoka i vitka, a ja najmlađa i najdeblja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najboljih svjetskih tenisačica Serena Williams u intervjuu za internetski portal dujour.com otkrila je kako joj nije bilo lako steći samopouzdanje.

Gledajući današnje fotografije Serene Williams, kao i njezine nastupe na teniskim turnirima i javnim događanjima gdje plijeni pažnju svojim seksi 'opravicama', tko bi rekao da je ona imala problema sa samopouzdanjem.

Pogledaj i ovo Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Njena druga strana Jedna od najvećih svjetskih tenisačica šokirala neobičnim dekolteom, teško je bilo maknuti pogled s ove zanimljive haljine!

'Nisam uvijek bila samouvjerena, a samopouzdanje sam dobila prije šest, sedam godina. Nije bilo lako i trebalo je vremena',  rekla je tamnoputa tenisačica.

>> Sportašica koja je pokazala 's čim raspolaže' i izvan terena!

Serena kaže kako je s godinama naučila voljeti svoje tijelo i obline, a odrastanje uz sestru Venus i ostatak mršavica predstavljalo joj je problem.

'Ona je bila visoka i vitka, a ja najmlađa i najdeblja. Teško mi je bilo družiti se s mršavim osobama. Kako sam odrastala naučila sam prihvatiti svoje obline. Mislim da nijedna sportašica nema grudi poput mene', rekla je Serena koja je danas itekako ponosna na svoje bujno tijelo.

Sada redovito dijeli i svoje privatne fotografije s ljetovanja, te u potpunosti prihvaća svoje adute. Pravi je primjer mnogim djevojkama diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene