Puno je patila

Iskrena ispovijest slavne tenisačice: ''Bilo mi je mučno odrastati uz lijepu, visoku i mršavu sestru''

Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams (Foto: Getty Images) +0 Serena Williams (Foto: Profimedia) Galerija

Nakon što je Serena Williams objasnila razlog zbog kojeg je odjenula crni kostim za povratak na teniske terene, u časopisu Harper's Bazaar osvanula je u novom kostmu sličnog kroja, ali šarenog uzorka.

O crnom kostimu koji je odabrala za povratak na teniske terene nakon što je prošle godine u rujnu rodila djevojčicu Alexis Olympiju još se piše, a u novom, šarenom Serena Williams pozirala je za novo izdanje Harper's Bazaara. Za isti taj časopis otkrila je i da nije uvijek bila tako samopouzdana te da su joj trebale godine da zavoli svoje tijelo takvo kakvo jest. Između ostalog, priznala je da se teško nosila odrastanjem uz sestru Venus.

Pogledaj i ovo Serena Williams stigla sa suprugom Serena Williams objavila veliku vijest na prestižnom događaju, ovo iznenađenje nitko nije ni slutio!

Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

''Za mene je to bilo poprilično teško. Bila sam vidljivo drukčija od nje. Ona je bila mršava, visoka i lijepa, a ja sam bila jače građe i mišićava. Bile smo potpuno različite. U jednom sam trenutku htjela smršavjeti, a danas se pitam što mi je tada bilo i nije mi jasno zašto mi je to uopće palo na pamet. Ovo sam ja, moje tijelo je moje oružje'', priča Serena.

Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Dodaje da joj svejedno drago što je prošla i takve faze jer će jednoga dana bolje razumjeti svoju kćer ako joj se dogodi isto.

Serena Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Moći ću joj reći da sam se i ja borila s istim problemom, ali da sam sada sretna s onim što imam i kako izgledam'', zaključila je najsupješnija tenisačica.

Serena sa suprugom Alexisom Ohanianom planira imati još djece.

Serena Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Olympia prvo treba malu sestricu, a onda možemo imati i dječaka. Ja sam cijeli život bila okružena samo djevojkama'', otkrila je vlasnica čak 23 Grand Slam titule. 

Što se tiče crnog kostima inspiriranog ''Crnom panterom'' koji je nosila na dan kad je poslije porodiljnog upisala prvu pobjedu na Roland Garrosu, Serena je objasnila zašto se uopće odlučila na odjevnu kombinaciju koja nije tipična za ovaj sport.

''Za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale proći da bi ponovo bile na sto posto i vjerovale u same sebe. To predstavlja moja odjeća'', kratko i jasno tada je objasnila svoj potez.

Fotografije u šarenom kostimu možete pogledati OVDJE.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene