Stiže prinova

Potpuno gola i u sedmom mjesecu trudnoće: Drugačije izdanje slavne tenisačice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serena Williams pozirala je potpuno gola za naslovnicu Vanity Faira.

Slavna tenisačica Serena Williams pozirala je za naslovnicu Vanity Faira potpuno gola. Pred objektiv Annie Leibovitz stala je u visokoj trudnoći, a fotografijom se pohvalio i sam časopis na svom Instagramu. Isto je napravila i Serena, pohvalivši se fotografijom.

Pogledaj i ovo Serena Williams (Foto: Profimedia) Što to viri? Slavna tenisačica uskočila u prekratku haljinu pa cijelom svijetu pokazala donje rublje

Ne treba ni napominjati da su njeni obožavatelji bili potpuno oduševljeni te da je u manje od dva sata Serena skupila preko 200 tisuća lajkova te mnoštvo pozitivnih komentara. Još malo dijeli Serenu od dolaska prinove, koja bi na svijet trebala stići za dva mjeseca. Inače, tenisačica svoje prvo dijete čeka sa zaručnikom Alexisom Ohanianom, inače suvlasnikom Reddita.

 

In Vanity Fair’s latest cover story, pregnant and engaged @SerenaWilliams tells Buzz Bissinger that she plans to be back on the court in January 2018: "I don’t think my story is over yet." Read more and see additional photographs by Annie Leibovitz at the link in bio.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene