Pasite oči

Slavne obline na domaćem terenu u Umagu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbolja svjetska tenisačica Serena Williams već neko vrijeme uživa u ljepotama Jadrana.

Slavna tenisačica poznatih bujnih oblina uživa u Umagu. Serena Williams viđena je jutros na treningu na kompleks Stella Maris u društvu prijatelja, a nije propustila pokazati i svoje slavo tijelo i trbušne mišiće.

Pogledaj i ovo Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) "prestravljena sam" Slavna tenisačica pokazivala kako izgleda njezina beauty rutina, pa joj uljez uletio u video: "Stvari su podivljale"

Nakon treninga uputila se kod gradonačelnika na prijem za koji je nosila elegantnu crnu haljinu, a prije toga se ipak osvježila u moru a pažnju je plijenila u narančastom bikiniju.
 

Slavna diva prošetala Novigradom!

'Kada sam bila mlađa mislila sam da bih trebala biti građena više poput atletičarke, a ne ženstveno. Ali ljudi su mi počeli prilaziti i govoriti mi da me vole zbog toga kako izgledam. Pa sam naučila biti ponosna na svoje obline i prihvatiti svoje velike grudi. Bit je u tome da voliš sebe i shvatiš da si lijepa', rekla je nedavno u jednom intervjuu.

Serena se može pohvaliti i činjenicom da je trenutačni broj 1 na WTA listi najboljih svjetskih igračica, a ako ostvari dobre rezultate na US Openu pripisat ćemo to odmoru i treningu koji je odradila upravo u Hrvatskoj.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene