Dama Serena

Ti to zoveš muškobanjasto? I Nole je kleknuo pred pobjednicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok je neki smatraju muškobanjastom sportašicom, Serena William nekoliko je puta pokazala kritičarima da su u krivu! I to radi sa stilom!

Uspješna tenisačica i pobjednica ovogodišnjeg Wimbledona osvojila je teniski teren, a Serena Williams nije ostala dužna ni na svečanoj večeri gdje je rado pozirala pred okupljenim fotoreporterima i s pobjednikom u muškoj kategoriji Novakom Đokovićem.

Pogledaj i ovo showbuzz Serenine lekcije 'Prihvatila sam svoje velike grudi, shvatila sam da sam lijepa'

Otkad je na sceni, Serenu često kritiziraju zbog muškobanjastog izgleda no uspješna sportašica sada je sve ostavila bez riječi. U svilenoj haljini oduševila je sve okupljenje, a svoje mišićavo tijelo s ponosom nosi. S obzirom da joj je bliska prijateljica reality zvijezda Kim Kardashian, očito joj je dala koji stilski savjet i kako voljeti svoje tijelo. 

Congratulations Serena Williams!!! Wimbledon champion 2015! #serenaslam

Posted by Kardashian Kollection on Saturday, July 11, 2015

U svakom slučaju, 33-godišnja Serena je zablistala. Ni spisateljica J.K. Rowling, autorica Harry Pottera, nije ostala ravnodušna pa je stala u njezinu obranu na Twitteru i poručila joj kako sjajno izgleda u seksi haljini – tako muškarac ne može izgledati!

Svi su opsjednuti VEEELIKIM guzama!

Serena je prava motivacija mladim sportašica i svima onima koji govore da snovi nisu mogući. 'Kako se to dogodilo? Dogodilo se u mojim snovima, a sada je stvarnost! Hvala svima na podršci, hvala vam', poručila je Serena na dan pobjede kada je u ruke uzela svoj Wimbledon trofej. You go girl!
 

 

No words can describe the feeling I have right now. #SerenaSlam Wow this happened?? It happened in my dreams and its happening again now! Thanks so much for all the support of my fans, support from #renasarmy my sisters, my parents, @patrickmouratoglou @venuswilliams I love you all so much. We did it... Now you know what I have on my mind now... Let's GOOOOO

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene