I dok je neki smatraju muškobanjastom sportašicom, Serena William nekoliko je puta pokazala kritičarima da su u krivu! I to radi sa stilom!


Uspješna tenisačica i pobjednica ovogodišnjeg Wimbledona osvojila je teniski teren, a Serena Williams nije ostala dužna ni na svečanoj večeri gdje je rado pozirala pred okupljenim fotoreporterima i s pobjednikom u muškoj kategoriji Novakom Đokovićem.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Prihvatila sam svoje velike grudi, shvatila sam da sam lijepa' Slika nije dostupna 'Ona je bila visoka i vitka, a ja najmlađa i najdeblja'

Otkad je na sceni, Serenu često kritiziraju zbog muškobanjastog izgleda no uspješna sportašica sada je sve ostavila bez riječi. U svilenoj haljini oduševila je sve okupljenje, a svoje mišićavo tijelo s ponosom nosi. S obzirom da joj je bliska prijateljica reality zvijezda Kim Kardashian, očito joj je dala koji stilski savjet i kako voljeti svoje tijelo. 

Congratulations Serena Williams!!! Wimbledon champion 2015! #serenaslam

Posted by Kardashian Kollection on Saturday, July 11, 2015

U svakom slučaju, 33-godišnja Serena je zablistala. Ni spisateljica J.K. Rowling, autorica Harry Pottera, nije ostala ravnodušna pa je stala u njezinu obranu na Twitteru i poručila joj kako sjajno izgleda u seksi haljini – tako muškarac ne može izgledati!

Svi su opsjednuti VEEELIKIM guzama!

Serena je prava motivacija mladim sportašica i svima onima koji govore da snovi nisu mogući. 'Kako se to dogodilo? Dogodilo se u mojim snovima, a sada je stvarnost! Hvala svima na podršci, hvala vam', poručila je Serena na dan pobjede kada je u ruke uzela svoj Wimbledon trofej. You go girl!