Američka tenisačica Serena Williams dugogodišnja je prijateljica vojvotkinje Meghan Markle.

Galerija


37-godišnja tenisačica Serena Williams za slavni E! News raspričala se o "trudnoj prijateljici".

Vezani članci Meghan Markle Nakon optužbi da je Meghan maltretirala osoblje, oglasila se i Buckinghamska palača: "Vrlo smo zabrinuti" Princ Harry i Meghan Markle Procurile nikad ozbiljnije optužbe protiv Meghan Markle, sve se događalo prije nego što je odstupila s kraljevskih dužnosti?

Američka tenisačica dugogodišnja je prijateljica vojvotkinje Meghan Markle i to još iz dana kada je vojvotkinja živjela u Americi te bila glumica.

Upravo zato ne čudi da ju novinari često ispituju o slavnoj prijateljici, posebno otkad se saznalo da čeka dijete sa suprugom, princem Harryjem. Tako se u posljednjem intervjuu Serena raspričala o "trudnoj prijateljici", iako nigdje nije spomenula da misli na Meghan.

Iz njezine priče dalo se naslutiti da ju je prijateljica pitala za majčinski savjet, a dijete su oslovile s "ona".

"Moja trudna prijateljica je rekla 'moje će dijete raditi ovo', a ja sam ju samo pogledala i rekla 'ne, ona to neće raditi'", izbrbljala se Serena te odmah pokrenula glasine da je time potvrdila da Meghan i Harry čekaju djevojčicu.

Serena je majka djevojčice Alexis Olympije koju je dobila u braku s poduzetnikom Alexisom Ohanianom, dok bi vojvotkinja uskoro trebala roditi svoje prvo dijete koje cijeli svijet s nestrpljenjem očekuje. 

Nives Ivanišević pozirala u kupaćem 7 mjeseci nakon poroda s ljubavi svog života