Hvale jednu drugu

Slavna prijateljica poručila Meghan Markle: "Prestani biti toliko slatka i draga!"

Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) +0 Serena Williams (Foto: Instagram) Galerija

Serena Williams ima dobar savjet za dragu prijateljicu Meghan Markle.

Jedna od najuspješnijih tenisačica današnjice Serena Williams, koja je ujedno jedna od najbližih prijateljica vojvotkinje Meghan Markle, za nju ima nekoliko savjeta koji bi joj trebali koristiti u trudnoći.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

U intervjuu koji je dala za američki magazin People, Serena je otkrila kako je Meghan i dalje ista unatoč što je sada članica kraljevske obitelji.

"Meghan prestani biti toliko ljubazna i draga. Ti si ona koja je trudna, ne bi li te trebali mučiti hormoni, zašto si tako slatka? Ali ona je oduvijek bila takva", izjavila je Serena.

Ona i suprug Alexis Ohanian prvo su dijete dobili prošle godine, a majčinske obaveze upješno usklađuje sa sportskom karijerom.

Osim što Serena hvali Meghan, Meghan to čini i za nju. Kada je rodila izjavila je kako zna da će Serena biti sjajna majka.

"Bit će sjajna kao majka. Najbolja čak, jer odlično balansira stresom i osjećajima. Uz to znam da odlično pjeva na karaokama pa mislim da će joj i dječje uspavanke dobro ići", izjavila je Meghan za Vogue.

Serena je bila jedna od uzvanica kraljevskog vjenčanja, a Meghan je dragu prijateljicu bodrila tijekom teniskog meča u Wimbledonu.

Upoznale su se 2010. godine na Super Bowlu i nedugo nakon toga se i sprijateljile.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić (Foto: Bruno Zlomislić) Ivana Banfić (Foto: Bruno Zlomislić) Ivana Banfić (Foto: Bruno Zlomislić) Ivana Banfić (Foto: Bruno Zlomislić) +0 Ivana Banfić (Foto: Bruno Zlomislić) Celebrity Bila je dance zvijezda, a sada se pojavila u nevjerojatnom izdanju: Pogledajte besprijekornu figuru

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Jelena Perčin (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) +0 Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Celebrity Jelena Perčin pokazala kako izgleda nakon poroda: Pojavila se u ultrakratkoj haljini

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Maja Šuput si napravila garderobu poput butika i kupila veš-mašinu koju ne želi dotaknuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene