Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Senka Bulić i Damir Josipović uživaju u ljubavnoj vezi već godinu dana


Severina i Igor Kojić, Jelena Rozga i Stjepan Hauser, a sada imamo i novi par koji smatra da godine nemaju veze s osjećajem ljubavi. Domaća redateljica, 52-godišnja Senka Bulić sreću je pronašla u zagrljaju 18 godina mlađeg glazbenika Damira Josipovića.

Vezani članci Anamaria Goltes Slovenka ubojitih trbušnjaka, prelijepa lica i zarazna osmijeha osvojila jednog od najboljih košarkaša na svijetu Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Vrebao ju je godinama, a nakon što je okončala brak od 72 dana više ju nije htio samo čekati

‘Ne bih to komentirala. O privatnom životu ne pričam s medijima’, jednostavno je rekla za Story.

Ipak, svoju ljubav ne skrivaju pa su se tako oboje pohvalili zajedničkim fotografijama na Facebooku, a a par je zajedno dao podršku Cjelovitoj kurikularnoj reformi koji je 1. lipnja održan na glavnom zagrebačkom trgu.

Senka je redateljica, producentica, pjevačica i voditeljica umjetničke organizacije Kazalište Hotel, a Damir svira u grupi Bonobo Kid i radi kao category manager.

Početkom 2014. godine zajedno su radili na Senkinoj predstavi 'Dream od Life' o životu Patti Smith u kojoj je ona glumila glavnu junakinju, a Damir svirao. Nedavno su viđeni i na proslavi 35. godišnjice umjetničkog rada Senkine prijateljice Matije Vuice.