Strašno

Senidah napadnuta na pozornici usred nastupa, koncert je odmah morao biti prekinut!

Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 8 Senidah (Foto: Instagram) - 7 +0 Senidah (Foto: Instagram) - 5 Galerija

Prema pisanju medija iz regije na koncertu Senidah u Bosni i Hercegovini došlo je do incidenta zbog kojeg je nastup odmah bio prekinut.

Slovenska pjevačica Senidah doživjela je pravu neugodnost na koncertu u jednom klubu u Bosni i Hercegovini, točnije u Prnjavoru, gdje je na nju izvršen napad suzavcem.

Pogledaj i ovo Senidah ''Ljubav je ljubav'' Senidah dala odgovor na provokativno pitanje: ''Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš!''

Prema pisanju Kurira 36-godišnja Senidah bila je na pozornici u trenutku kada je prema njoj bačen suzavac, nakon čega je koncert prekinut. Identitet počinitelja zasad nije otkriven, a ni sama pjevačica se o incidentu još nije oglasila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Senidah je inače jedna od najpopularnijih glazbenica u regiji, a na profilu na Instagramu je prati 400 tisuća ljudi s kojima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života. Ove je godine bila i glavna zvijezda 20. Zagreb Pridea na čijoj se glavnoj pozoronici u parku Ribnjak pojavila u izazovnom izdanju zbog kojeg je bilo teško skinuti pogled s nje. Publika je s njom u glas pjevala njezine najveće hitove poput "Mišića" i "Replayja", "Balkanke" i drugih ,a osim nje na pozornici su nastupili i Tajga & Tundra, Željka Ru te Fanny Pack by House.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) +13 Noah Cyrus (Foto: AFP) Nekad i sad Nekad je bila prava slatkica, a danas je poznata po nimalo damskom ponašanju i paparazzi joj zato ne daju mira!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 +2 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Evo što je Franka odgovorila na pitanje tko su joj bolji frajeri - Srbi ili Hrvati, odmah je imala spreman odgovor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene