Sjećate li se njega?

Senna M od 'Svemirke' do NASA-e - nevjerojatan put

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije dvanaest godina Senad Galijašević poznatiji kao Senna M se povukao sa glazbene scene.

Sigurno se sjećate njegovih hitova 'Beba malena' i 'Tuc, tuc', 'Svemirka' sve je to davno iza njega. Senna M sada se bavi poslom koji mu je omogućio čak i suradnju s američkom svemirskom agencijom NASA-om. Priča je počela prilikom Senninog režiranja jednog od spotova. Posudio je kran za kameru i oduševio se efektom leteće kamere. Poželio ju je imati, ali je cijena bila neprihvatljiva. Tada je donio odluku da sam napravi bolji i jeftiniji kran.

Pogledaj i ovo Zvijezde koje su napustile crveni tepih - 4 iznenađujući odabiri! Koje su to zvijezde napravile drastične zaokrete u karijeri i napustile crveni tepih? Nekad ste ih gledali u potpuno suprotnim ulogama!

Na stotine ljudi iz cijelog svijeta tokom proteklih nekoliko godina je došlo u Zagreb kako bi upoznali Sennu i direktno od njega kupili određeni proizvod.

Zanimljivo je kako je došlo do suradnje izmeđeu Senne i NASA-e.

'Kad sam dobio mail od njih, prvo sam mislio da je to neka zezancija. Odgovorio sam onako s rezervom, međutim, kad su poslali detaljne upute, onda sam stvarno vidio da nije riječ ni o kakvoj šali. Napisao sam im da mi je, naravno, čast što im može koristiti uređaj i da ću im ga pokloniti, na šta su odgovorili da oni ne primaju donacije. Tada sam stvarno 100 posto bio siguran da je to NASA', rekao je Senna.

Više o svemu čime se danas bavi nekada popularni pjevač pročitajte na 'Azramag.ba'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene