F-bomba

Selena poludjela na pozornici zbog tehničkih problema!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Selena Gomez naglo je napustila pozornicu zbog tehničkih problema tijekom nastupa u Los Angelesu!

Selena Gomez navodno je opsovala prije nego što joj je prekinut nastup na KIIS FM'S Jingle Ballu u petak. Dvadesetjednogodišnja zvijezda obaviještena je da će njezin nastup morati prekinuti zbog tehničkih problema sa zvukom.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Selena Gomez nastupila na utakmici američkog nogometa

Frustrirana pjevačica navodno je naprasno otišla s pozornice, ali ne prije nego li je sve počastila sočnim psovkama, dok je publika bila prepuna mladih ljudi, uglavnom djece.

Pjevačica je bila u seksi kostimu inspiriranim burlesqueom, s prozirnom čipkom. No kad su se stvari počele odvijati u smjeru u kojem si ona nije zamislila, Selena je počastila publiku 'F-bombom' (f*** you) prije odlaska s pozornice, izvještava Us Weekly.

'Oprostite, zvuk ne radi. Je li u redu ako otpjevam još dvije pjesme', pitala je Selena okupljenu publiku, no kako se tehnički problemi nisu riješili, Selena je nastavila komunicirati s publikom kako bi donekle spasila situaciju.

'Ljudi, puno vam hvala što ste mi omogućili da izvodim glazbu koju volim! I moram vam ovo reći prije nego odete ljudima do kojih vam je stalo, zbilja cijenim vašu potporu u svemu što radim. Stoga, sljedeća pjesma će biti moj prvi hit '
Come & Get It'', rekla je okupljenima mlada zvijezda.

Unatoč tomu što je obećala dvije pjesme, lijepa pjevačica naglo je napustila pozornicu nakon izvedbe samo jedne pjesme.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene