Selena Gomez objavila je fotografiju koja je zabrinula njezine obožavatelje.

Galerija


Samo nekoliko trenutaka nakon što su Justin Bieber i Hailey Baldwin Bieber objavili prve službene fotografije sa svog drugog vjenčanja, Justinova bivša djevojka Selena Gomez objavila je na svom profilu na Instagramu i fotografiju na kojoj pozira bez šminke, a njezini su fanovi zaključili kako izgleda baš tužno.

Vezani članci Selena Gomez (Foto: Instagram) Nakon emocionalnog sloma, pjevačica objavila svoju najprovokativniju fotografiju Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Poslao skrivenu poruku: U braku je sa zgodnom manekenkom, a piše pjesme bivšoj djevojci?

"Ja, cijelo vrijeme", napisala je Selena uz fotografiju na kojoj doista ne izgleda presretno i preraspoloženo dok leži zamotana u dekicu, no neki pak smatraju kako je to zbog njezine autoimune bolesti lupusa  i dvostruke transplantacije bubrega kojoj se morala podvrgnuti.

"Djevojko, zaboravi Justina", "Razmišlja o Bieberovu vjenčanju", "Jesi li tužna zbog Justina", "Zašto si morala objaviti ovo", dio je komentara, no ipak više je onih koji su zabrinuli zbog omiljene pjevačice i njezina zdravlja ali i onih koji su joj poručili da izgleda predivno u bilo kojem izdanju.

Podsjećamo, nakon transplantacije bubrega te podužeg vremena borbe s anksioznošću i depresijom, Selenu je slomila činjenica da se njezina velika ljubav Justin Bieber vjenčao s drugom, manekenkom Hailey Baldwin.

Upućeniji izvori tvrde kako je tad doživjela potpuni slom, a sve dosad činilo se kako se odlično oporavlja, jer je izgledala smirenije i sretnije no ikad, stoga su se njezini fanovi s pravom opet zabrinuli.

Bolan razvod ju je uništio, gledali smo ju mršavu i u crnini, a sada se vratila ljepša no ikad