Izvor blizak Seleni Gomez tvrdi da se glumica zaljubila u Justina Therouxa.

Galerija


Selena Gomez navodno se viđa s Justinom Therouxom, a Jennifer Aniston nije nimalo sretna zbog toga. Nedavno su se Justin i Jennifer rastali, a osim toga, Aniston je mladoj Seleni bila prijateljica, uzor i mentorica. No, izvor tvrdi da se Selena i Justin znaju već godinama, a da su se emocije u nešto više razvile nedavno. Između njih je skoro 20 godina dobne razlike, no to nije značilo ništa - među njima navodno postoji jaka kemija.

Selena Gomez (Foto: Getty Images)
Selena Gomez (Foto: Getty Images)

Vezani članci Justin Theroux (Foto: Getty) Justin Theroux konačno progovorio o razvodu od Jennifer Aniston: "Srce mi se slomilo" Slika nije dostupna Kad ljubav sa seta postane pravi horor - nemaju se gdje sakriti!

Da podsjetimo, Theroux i Aniston razveli su se u veljači nakon dvije godine braka, a nedavno je Gomez ponovno prekinula vezu s Justinom Bieberom. "U početku su samo bili podrška jedno drugom nakon teškog prekida. Često se čuju putem poruka i FaceTimea. Jako su iskreni i otvoreni jedno prema drugom", tvrdi izvor. Aniston je zbog svega jako ljuta i osjeća se potpuno izdano, dodaje izvor za tabloid.

Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty)
Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty)