Izvor blizak Seleni Gomez tvrdi da se glumica zaljubila u Justina Therouxa.

Galerija


Selena Gomez navodno se viđa s Justinom Therouxom, a Jennifer Aniston nije nimalo sretna zbog toga. Nedavno su se Justin i Jennifer rastali, a osim toga, Aniston je mladoj Seleni bila prijateljica, uzor i mentorica. No, izvor tvrdi da se Selena i Justin znaju već godinama, a da su se emocije u nešto više razvile nedavno. Između njih je skoro 20 godina dobne razlike, no to nije značilo ništa - među njima navodno postoji jaka kemija.

Selena Gomez i Justin Theroux (Foto: Profimedia)
Selena Gomez (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Vezani članci Selena Gomez Paparazzo fotke ove velike zvijezde još su jedan dokaz koliko je velika razlika od onog što viđamo na Instagramu, nju tamo prate milijuni ljudi Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Miljenica javnosti uhvaćena kako napušta večeru s prijateljima vrlo uznemirena i sa suzama u očima

Da podsjetimo, Theroux i Aniston razveli su se u veljači nakon dvije godine braka, a nedavno je Gomez ponovno prekinula vezu s Justinom Bieberom. "U početku su samo bili podrška jedno drugom nakon teškog prekida. Često se čuju putem poruka i FaceTimea. Jako su iskreni i otvoreni jedno prema drugom", tvrdi izvor. Aniston je zbog svega jako ljuta i osjeća se potpuno izdano, dodaje izvor za tabloid.

Selena Gomez i Justin Theroux (Foto: Profimedia)
Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty)