Selena Gomez nastupila je na poluvremenu utakmice američkog nogometa između ekipe Oakland Raidersa i Dallas Cowboysa na stadionu u Teksasu.


21-godišnja Selena Gomez, rodom iz Texasa, provela je Dan zahvalnosti briljirajući pred domaćom publikom. Za svoj nastup odabrala je crvene, vruće hlačice i prozirnu majicu s elementima kože.

Vezani članci U pucnjavi u Teksasu jedna osoba ubijena i četvero ranjenih - 1 Nastavlja se crni niz u Americi: U još jednoj pucnjavi jedna osoba ubijena, a četvero je ranjenih Joe Biden Biden o ukidanju obaveze nošenja maski: "Posljednja stvar koja nam treba je neandertalsko razmišljanje"

'Rodom sam iz Teksasa pa sam zato malo nervozna, moram priznati. Ali počašćena sam i nadam se da ćemo moj bend, plesači i ja pružiti Teksašanima odličan show te da će biti ponosni na nas', rekla je lijepa pop zvijezda.

Selena se utegnula u haljinu savršenu za njezino lijepo tijelo

Show je započela izvedbom hita 'Walk Like A Champion', vrteći bokovima zajedno sa svojim plesačima, a nakon toga se skinula u vruće, crvene hlačice te tako okrunila svoj nastup s pjesmom 'Come & Get It'. Cheerleadersice Dallas Cowboya također su sudjelovale u ovome nastupu. 'Sretan Dan zahvalnosti', viknula je bez daha na kraju nastupa.

Selena je nastupila za 'Salvation Army's 123rd annual Red Kettle' kampanju, kojom se osiguravaju igračke, hrana i skloništa za one kojima je to potrebno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook