Selena Gomez zaštitno je lice linije badića koje je pomogla i dizajnirati kako bi prikrili njezin ožiljak od operacije bubrega.

Galerija


Mlada pjevačica Selena Gomez novo je zaštitno lice linije bikinija koje je pomogla i dizajnirati kako bi oskudni badići uspjeli prikriti njezin ožiljak od operacije bubrega.

Vezani članci Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Umalo pokazala previše: Lijepoj brineti ne smeta ni muljeviti pijesak dok pozira u mini bikinijima Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Anđelica u zmijskoj koži: Slavna slatkica pokazala svoju divlju stranu u jedva zamjetnom mikro bikiniju

25-godišnja pjevačica sama je dizajnirala žarko narančasti bikini kako bi savršeno sakrila ožiljak nastao transplantacijom bubrega koju je prošla 2017. godine. Naime, lijepoj Seleni jedan je bubreg morao biti uklonjen zbog oštećenja nastalih lupusom. 

Brend bikinija Krahs Swim koje reklamira u vlasništvu je Selenine bliske prijateljice Therese Mingus, a onaj žarko narančaste boje i s visokim gaćicama dizajnirala je sama Selena.


Selena je za kampanju pozirala u dva različita modela – jednom dvodijelnom koji je otkrivao njezin dekolte i jednom jednodijelnom badiću koji se zatvaračem može sprijeda rastvoriti, a izgleda kao kostimić koji bi nosila neka Bondova djevojka. 

"Jako sam se dobro zabavila dizajnirajući ovaj badić, najzadovoljnija sam dizajnom dvodijelnog bikinija s visokim gaćicama i remenom oko struka. Prošla sam transplantaciju bubrega i zbog toga mi se sviđaju bikiniji koji prikrivaju moj ožiljak. Tako se osjećam najugodnije", rekla je Selena. 

Seleni je prijateljica Francia Raisa 2017. godine donirala bubreg. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Inače, Selenin bivši dečko i velika ljubav Justin Bieber ovih je dana razapet u medijima jer je otkrivena njegova povijest pretraživanja na Instagramu, gdje se vidi da unatoč tome što je navodno sretno oženjen – stalno pretražuje upravo Selenu. 

Čini se da fizički ožiljci možda zarastu i možemo ih sakriti, ali oni ljubavni ostaju i uvijek isplivaju na vidjelo

Zbog ove objave kraljevskog dvora javnost misli da je Meghan Markle rodila