Pop-princeza Selena Gomez progovorila je o šuškanjima da ima novog dečka.

Galerija


Slavna pjevačica Selena Gomez vjerojatno je najpopularnija glazbenica svoje generacije, no njezin profesionalni uspjeh, nažalost, nije popraćen i privatnim. Ljepotica je promijenila velik broj poznatih dečkiju, a svoju je karijeru osvajačice muških srdaca započela 2008., i to vezom s Nickom Jonasom.

Vezani članci Miley Cyrus - 2 Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima Chantel Jeffries i Karrueche Tran Nekad su bile u burnim vezama s uspješnim muškarcima, a sad se hvale isklesanim tijelima u bikinijima

U prosincu 2010. završila je u zagrljaju Justina Biebera i tamo, uz poneke prekide, ostala sve do ožujka 2018., kada je za nju sve pošlo po zlu. Navodno je Selena bila silno zaljubljena u Justina, a on ju je varao sa svojom sadašnjom suprugom, manekenkom Hailey Baldwin

U trenutku jedne od pauza od veze s Justinom Selena je ljubila pjevača The Weekenda, kojeg je ostavila nakon samo nekoliko mjeseci veze i slomila mu srce. No karma ju je sustigla, pa ju je nakon što mu se po tko zna koji put vratila, Justin opet ostavio. Tog puta - zauvijek. 

Kada se pročulo da će se Justin oženiti s Hailey, Selena je završila u bolnici zbog psihičkog sloma, a njezino se emocionalno narušeno stanje uvelike pripisalo slomljenom srcu. Nakon tog ljubavnog debakla - ljepotica je počela zazirati od muškaraca. 

Ipak, tabloidi su se nedavno raspisali o mogućnosti da se Selena viđa s nekim novim, a ona je sada sve takve glasine odlučno demantirala. Ova diva tvrdi da je solo i da u tome uživa te da će joj se ljubav dogoditi - kada Bog tako odluči. 

27-godišnjakinja je prije nekoliko dana viđena u društvu bivšeg dečka Samuela Krosta, pa su mnogi pomislili kako se stari žar obnovio, no prema riječima pjevačice - o tome nema govora. 

Na sva je šuškanja ova slavna crnka odgovorila na Instagramu. Napisala je: "Ne izlazim ni s kime. Sama sam već dvije godine" i time zatvorila usta svima onima koji su počeli širiti glasine da je opet zaljubljena. 

Detalji mračne tajne koju je sa sobom ponijela u grob ne ostavljaju nikog ravnodušnim