Sraz boljih polovica

FOTO Seksi podrška s tribina: Nijemice ili Argentinke?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osim na terenu, borba će se odvijati i na tribinama!

U nedjelju će se na Maracani u Rio de Janeiru održati sraz najboljih - reprezentacije Njemačke i Argentine borit će se za naslov svjetskog prvaka.

Pogledaj i ovo Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) vrlo su tajnoviti Samo najbliži prijatelji znaju koliko su dugo zaista u vezi: Ova ljepotica zarobila je srce najboljeg nogometaša svijeta

No, kako na terenu, tako će se i na tribinama odvijati 'borba' između djevojaka i žena slavnih nogometaša, a jesu li vam ljepše bolje polovice njemačkih ili argentinskih nogometaša, prosudite sami.

Da je Brazil imao ovakvu obranu...

Antonella Roccuzzo bodrit će svog voljenog Lionela Messija. Par je svoju vezu započeo 2008., a 2012. dobili su sinčića Thiaga.

Ulrike Stange supruga je braniča Pera Mertesackera, a sigurno će dobro potrošiti svoje grlo navijanjem u nedjelju. Par ima sina Paula.

Mandy Capristo bolja je polovica slavnog nogometaša Mesuta Özila, a ova pjevačica, TV voditeljica i model neće štedjeti svoje glasnice u ogledu protiv Argentine.

Gisela Dulko u vezi je s Fernandom Gagom, a poznata je po svojoj dugogodišnjoj karijeri tenisačice koja je završila u studenom 2012. godine.

Ann-Kathrin Brommel djevojka je njemačke zvijezde Marija Gotzea, a sudjelovala je u 'Germany's Next Top Modelu' te je krasila brojne naslovnice, poput one FHM magazina.

Popularna argentinska pjevačica Karina Tejeda ljubi Sergija Aguera, a otkako je s njim, njezina glazbena karijera pala je u drugi plan. Njezini vjerni obožavatelji ljuti su na Aguera jer smatraju da je on glavni krivac za to.

Sarah Brandner djevojka je njemačkog reprezentativca Bastiana Schweinsteigera, a slovi za jednu od najljepših djevojaka njemačkih nogometaša.

Lena Gercke bolja je polovica njemačkog reprezentativca Samija Khedire, a poznati je model te je krasila brojne naslovnice časopisa te sudjelovala u kampanjama za Microsoft, H&M, Mexx, Geox i druge.

Evangelina Anderson supruga je argentinskog reprezentativca Martina Demichelisa, a glumila je u brojnim telenovelama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene