Seksi paparazzi

Zahvaljujući bikiniju i sama je postala predmetom pažnje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Logan Fazio je paparazzo fotografkinja koja slijedi slavne, no kada na posao dođeš u bikiniju nije ni čudno da plijeniš pažnju kolega.

Logan Fazio lako bi se mogla naći na listi najseksi ženskih paparazzo fotografa. Njezin posao je poznati poznate i slavne, no od drugih se razlikuje zbog toga što često završi i u bikiniju - na oduševljenje mnogih kolega!

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Tako je nedavno čak zasjenila manekenku Claudiu Romani koja je pozirala  u kupaćem kostimu na plaži u Miamiju, a Loganine fotografije postale su prava vijest!

Kanye poludio kada je paparazzo pitao Kim o bivšem!

Često su kamere drugih paparazza usmjerene prema njoj kada se fotografira sa poznatim osobama, tako se našla uz bok s pjevačem Lennyjem Kravitzom, košarkašem LeBronom Jamesom, Kim Kardashian i Kanyem Westom.

'Pokušavam steći poštovanje, zadržati ga sa stilom a pritom se i dobro zabaviti', objavila je Logan na svojoj Facebook stranici.

Naime, Logan je poznata po okršaju sa Kanyem Westom jer je isprovocirala slavni par Kimye kada ih je upitala jesu li čestitali Kiminom bivšem dečku Reggieu na prinovi. Kanye je nasrnuo na nju i pokušao joj razbiti fotoaparat ali kasnije joj se ispričao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene