Osim plesnih koraka u sinoćnjoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" gledalo se i u kostime natjecateljica.

Galerija


Iza nas je druga live emisija showa "Ples sa zvijezdama".

U njoj su se dogodila brojna iznenađenja, a nažalost nas je napustio i prvi par. Radi se o glumici Ani Vučak Veljači i njezinom plesnom partneru Mariju Ožboltu, no kako nam je Ana sama poručila, od plesa ne odustaje.

Vezani članci Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus oglasila se nakon seksi rumbe: ''A sad vam moram nešto priznati...'' Ana Vučak Veljača (Foto:Instagram) Koliko ljepote na jednom mjestu: Fotografija koja je na društvenim mrežama izazvala oduševljenje!

A osim plesnih koraka, puno pažnje sinoć su privukli i kostimi natjecateljica.

Među njima su se posebno istaknuli oni Josipe Pavičić Berardini, Sonje Kovač i Nives Celzijus, ali i profesionalnih plesačica Valentine Walme, partnerice Davora Garića te Helene Janjušević, partnerice Damira Kedže.

Viktorija Đonlić Rađa također nije razočarala, a danas se među ostalim na internetu komentiraju i njezine vitke noge koje je ljubičasta haljinica savršeno istaknula.

Tako su dame ovog plesnog spektakla Nove TV još jednom istaknule najjače tjelesne atribute, a koja je to posebno dobro učinila otkrijte nam u anketi. 

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Nakon ekspresnog razvoda, miljenik Hrvatica fotkama potvrdio da ljubi pjevačicu s kojom je nedavno snimio duet