Osim plesnih koraka u sinoćnjoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" gledalo se i u kostime natjecateljica.

Galerija


Iza nas je druga live emisija showa "Ples sa zvijezdama".

U njoj su se dogodila brojna iznenađenja, a nažalost nas je napustio i prvi par. Radi se o glumici Ani Vučak Veljači i njezinom plesnom partneru Mariju Ožboltu, no kako nam je Ana sama poručila, od plesa ne odustaje.

Vezani članci Plesači showa Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Više od 10 tisuća šljokica i 500 metara materijala korišteno za prvu emisiju "Plesa sa zvijezdama"! Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Rezime prve emisije ''Plesa sa zvijezdama'': Josipine suze, vrući tango Nives i striptiz za kraj!

A osim plesnih koraka, puno pažnje sinoć su privukli i kostimi natjecateljica.

Među njima su se posebno istaknuli oni Josipe Pavičić Berardini, Sonje Kovač i Nives Celzijus, ali i profesionalnih plesačica Valentine Walme, partnerice Davora Garića te Helene Janjušević, partnerice Damira Kedže.

Viktorija Đonlić Rađa također nije razočarala, a danas se među ostalim na internetu komentiraju i njezine vitke noge koje je ljubičasta haljinica savršeno istaknula.

Tako su dame ovog plesnog spektakla Nove TV još jednom istaknule najjače tjelesne atribute, a koja je to posebno dobro učinila otkrijte nam u anketi. 

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Nakon ekspresnog razvoda, miljenik Hrvatica fotkama potvrdio da ljubi pjevačicu s kojom je nedavno snimio duet