Novi look, novi spot

Seksi izdanje koje želimo gledati i više!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svaka nova pjesma Jelene Rozge uvijek se s nestrpljenjem iščekuje kako od strane njene publike tako i od javnosti i medija. Izuzetak nije ni nova pjesma 'Okus mentola' o kojoj se danima prije njenog izlaska već priča i piše.

Riječ je o potpuno novom zvuku, melodiji i brzom ritmu koji će zaraziti obožavatelje Jelene Rozge. Zavodljivog teksta, pjesma koja govori o strastvenoj ženi koja zna kako da pruži ljubav i strast svom muškarcu i svaki put ga nanovo zavodi svojom senzualnom igrom.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

O cipelama se oglasila i Jelena: 'Da to riješimo jednom za svagda!'

Čini nam se da je Jelena u ovoj pjesmi ozbiljno odlučila da preuzme stvari u svoje ruke, ali nam preostaje jedino da se strpimo još malo i pogledamo uskoro premijeru pjesme i spota koji se ovih dana dovršava pod redateljskom palicom redatelja Daria Radusina.

Pjesma prati i drugačiji vizualan doživljaj za kojeg je zaslužan modni studio VAIN koji prikazuje Jelenu u moderno - minimalističkom izgledu igrajući se s provokativnošću u visoko estetskim okvirima.

Pjesmu potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, fotografije je snimio Marko Grubišić, Simona Antonović zaslužna je za make up, Martin Posavec za frizuru. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene