Ne može im nitko ništa, jače su od sudbine. Najseksi 'bake' današnjice.


Godine su samo broj, a kod ovih dama to nije samo floskula, već činjenica. Nedavno je izjava Nede Ukraden obišla regiju. U njoj je glazbenica izjavila kako joj se mlađi muškarci upucavaju jer je lijepa i popularna, a dodala je i da joj godine nisu važne kada je ljubav u pitanju. Nije Neda jedina seksi 'baka'. Ove dame su u najboljim godinama, i apsolutno prkose zakonima fizike. Krenimo redom.

Neda Ukraden

Vezani članci Sharon Stone Ovoj ženi stvarno nema konkurencije! Titulu seks-simbola stekla je prije tri desetljeća, a ponosno je može nositi i sa 63 godine Sharon Stone Shrvana Sharon Stone objavila vijest o smrti najmlađeg člana obitelji, oprostila se od njega snimkom koja slama srca

Spomenuta žena poznata je pod nadimkom 'najseksi bake Balkana'. Zvijezda zabavne glazbe ima sjajnu karijeru, a sa svojih 65 godina izgleda izvanredno. Ukraden ima životnu energiju, veliku karijeru i sretnu privatnu situaciju. Baka je blizanki Aleksandre i Nede te dječaka Dušana, a u toj ulozi itekako uživa. Neda je živi dokaz da nas godine nikad ne trebaju zabrinjavati, treba ih samo prihvatiti.

Lepa Brena

Ona još uvijek nije u ulozi bake, no kada bi joj se to dogodilo, ništa se kod Brene ne bi promijenilo. Ova dama proslavila je prošle godine 55. rođendan, a izgleda sve bolje i bolje. Osim sinova, za to je sigurno zaslužan i njezin voljeni suprug Boba Živojinović. S njim u sreći živi već 25 godina.

Sharon Stone

Ova ljepotica za nekoliko dana napunit će 58 godina. Fatalna plavuša proslavila se ulogom u erotskom trileru 'Sirove strasti'. U njima je naprosto ostavljala bez daha, a tako je i danas. Putena i lijepa Sharon kao da ne stari. Ako je se nekad i uhvati bez šminke, ona to nosi sa dostojanstvom, i uvijek izgleda sjajno.

Tina Turner

Legendarna Tina ima čak 76 godina! Žena neuništive energije i dalje izgleda i ponaša se kao da joj je tek 26. Karijeru je započela davne 1958. godine, a u životu je zabilježila velike uspone, ali i padove. Sve je to Tina znala nositi. Izgleda savršeno do danas.

Sofia Loren

Apsolutna kraljica putenosti, seksipila i ljepote jest jedna i jedina Sofia Loren. Ima 81 godinu, a još uvijek je pravi melem za oči. Nedavno je snimila kampanju za Dolce&Gabbanu. Tko bi drugi mogao snimiti beauty editorijal u tim godinama?! Ma, samo Sofia.