Lista na kojoj ne žele biti

Uspješno zataškani seks skandali slavnih!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve su češći seks skandali sa svjetskim zvijezdama u glavnoj ulozi, no prisjetimo se i nekih koji su uspješno zataškani ili čak zaboravljeni.

Jennifer Lopez

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

J.Lo je i danas vrlo tajnovita oko navodnih snimki seksa s bivšim mužem konobarom (Ojani Noa) na njihovom medenom mjesecu 1997. On je bezuspješno pokušavao prodati sate snimljenog materijala na kojima on i njegova žena uživaju u intimnim trenucima. Nakon što je ga je J.Lo zakonski zaustavila, taj je video prodao svojoj djevojci koja ga je mogla objaviti, no do današnjeg dana video nije procurio. Tek je 2011 J.Lo finally napokon progovorila o skandalu, "Moj je prvi muž snimao naš život. Užasno je kad netko pokušava prodati tvoju intimu. Ali nema ničeg. Nema seksi snimke.'

Colin Farrell


Prije nego je postao otac i malo se smirio, popularni glumac hodao je s Playboyevom zečicom Nicole Narain. Godine 2006. na internetu je procurila 14-minutna snimka njihovog seksa na kojem vidno pijani glumac uzvikuje "I f**king live on porn!" Snimka je drugi dan povučena.

 Kanye West


Kim Kardashian nije jedina s prljavim tajnama iz prošlosti. Prošle godine pojavile su se vijesti o snimci seksa s pjevačem u glavnoj ulozi dok mu je partnerica nevjerojatno sličila Kim. 20-minutna snimka vidno je uzdrmala pjevača koji je paničario jer je 18-godišnja djevojka na snimci priznala svoje godine te da je u braku.

Britney Spear

Vječna plavuša promijenila boju kose! Obožavatelji u šoku

Nakon famoznog brijanja glave 2007. našla se u centru novog skandala. Njenog bivšeg menadžera Adnana Ghaliba pratile su glasine da prodaje snimke seksa njega i pjevačice sa seksi ružičastom perikom. 

Tyson Beckford


Popularni  model jedan je od rijetkih koji je na seksi snimci bio - solo. Kratki klipić prikazuje ga kako se samozadovoljava za vrijeme video chatta sa ženskim modelom, no nakon priznanja upozorio je fanove da snimka baš i ne obiluje seksom.

Kate Moss


Svi su vidjeli najpopularniju manekenkinu snimku na kojoj konzumira kokain, ali negdje u isto vrijeme 2007. britanske novine prenijele su vijest da je njen bivši, ovisnik o drogama, rocker Pete Doherty pokušao prodati osam snimki na kojima se prikazuje njihov seks. No, snimka 'Kate & Pete: A Love Story' nikada nije nigdje procurila.

Rob Lowe


Godine 1988. 22-godišnji Rob Lowe našao se na snimci koja se smatra prvom službenom celebrity snimkom seksa. Na njoj je Rob u društvu dvije mlade djevojke od kojih je jedna imala 16 godina. Rob se branio činjenicom da je bio u zabludi i da je mislio kako su djevojke. Tek 2011. priznao je Oprah Winfrey da je to bila najbolja stvar koja mu se ikad dogodila, jer je nakon tog skandala postao suzdržljiv i uravnotežen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene