Jedna od najljepših pjevačica današnjice Nicole Scherzinger u emotivnom je intervjuu otkrila da nije oduvijek bila toliko sigurna u sebe i da je mnogo propatila zbog kompleksa koje si je sama nametnula.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Sementa Rajhard Od puknute odjeće do loših krojeva: Zvijezde otkrivaju svoje modne gafove koje bi najradije zaboravili! Nicole Scherzinger - 1 Teško je bilo skrenuti pogled s njezinog dekoltea gdje bi grudnjak samo smetao, a tamo se nalazio i jedan interesantan detalj

Lijepa pjevačica priznala je da je u vrijeme kad je bila članica grupe Pussycat Dolls patila od bulimije i da je to za nju bilo jedno veoma teško razdoblje. 'Mrzila sam se! Gadila sam se sama sebi i bilo me sram. Osjećala sam se tako usamljeno. Bila sam u grupi, ali se nikad nisam osjećala tako usamljeno kao tada', bila je iskrena pjevačica.

>> Haljina kao stvorena za njezino savršeno tijelo

Godinama se borila s poremećajem u prehrani, a i bila je sklona samoozljeđivanju i vjeruje da su ostale djevojke iz grupe to primijetile iako je ona to pokušavala sakriti. 'Bilo me sram, nikad nisam govorila o tome. Nikad nisam htjela glumiti žrtvu i nikad nisam htjela priznati svojoj obitelji što se događa jer sam mislila da bi ih time povrijedila', izjavila je.

>> Njezin posao vrijedi gotovo 5 milijuna kuna!

'Pretpostavljam da je to bila moja ovisnost. Nikad se nisam drogirala, ali to što sam si radila u jednu je ruku bila ovisnost. Bulimija i samoozljeđivanje su bili moja ovisnot', priznala je Nicole koja tvrdi da ju je spasila glazba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook