Najčešće kada se glumicama i pjevačicama postavi pitanje koriste li botox, one odlučno tvrde kako ga ne koriste, iako se iz zrakoplova vidi da to nije istina.


Poznate osobe često skrivaju od svojih obožavatelja kada na sebi naprave neke korekcije. To je vrlo često smiješno, jer ne možete staviti silikonske grudi veličine pet i tvrditi kako su same od sebe narasle. Ne možete napumpati usta i praviti se da to niste napravili kada se jasno vidi koliko vam lice poprima potpuno drugi izraz.

Vezani članci Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Ima tek 26 godina, ali zbog jednog razloga redovito posjećuje estetske kirurge Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Operacije ih deformirale: Pogledajte slavne osobe prije i poslije korekcija!

Ipak, ima i onih koji se ne srame reći da su potražili pomoć estetske kirurgije kako bi na sebi popravili neke sitnice. Ono što najčešće muči poznate dame su svakako bore pa vrlo često pribjegavaju peglanju botoxom. Iako svi znamo da botoks od lica pravi bezizražajnu masku, poznate dame se ipak odlučuju upravo za taj oblik 'peglanja'.

Seka Aleksić većinu života muku je mučila s viškom kilograma, ali od kako se udala, svoju je liniju dovela do savršenstva, što i ne čudi kada se zna da joj je suprug zadrti sportaš i pristalica zdravog života. Tako je Seka s vremenom, uz supruga, krenula s vježbama, pazi na prehranu, ali, kako je priznala, tu i tamo prošeta do stričeka kirurga, na male remonte.

Seka je jedna od rijetkih koja je priznala kako koristi botox, ali s time ne pretjeruje, izgled ipak bazira na zdravom životu. Ne voli bore pa ih botoxom otklanja. Dok god se ona osjeća dobro, tko smo mi da sudimo. A činjenica je da nikada nije izgledala bolje.

 

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on