Seka Aleksić imala je prošlog vikenda koncert u klubu u Beogradu, a pratnja joj bio muž Veljko Piljikić.

Galerija


Seka Aleksić (40) nakon dugo vremena priredila je obožavateljima koncert, a mnogi nisu mogli maknuti pogled s njezina bujnog dekoltea u hrabroj modnoj kombinaciji. 

Vezani članci Slika nije dostupna Rodila folk kraljica! Na svijet stigao Jakov! Slika nije dostupna FOLK OKUPACIJA SPLITA Narodnjaci se Dalmacijom ore, ima li išta gore?

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica pojavila se prošlog vikenda na splavu River u Beogradu u društvu svog muža, sportaša Veljka Piljikića. On nije puštao ruku Seki sve do nastupa i pomagao joj je da siđe po stepenicama u pripijenoj crnoj haljini s dubokim dekolteom koji je otkrivao da ne nosi grudnjak. 

Aleksić je uz to iskombinirala čizme na petu, a kosu je imala raspuštenu. "Ma kakvi ja originalna! Oblačim se onako kako se osjećam, nisam netko tko slijepo prati modu, oblačim se u skladu s raspoloženjem", rekla je pjevačica, kako piše Express tabloid, na pitanje o svojoj odjevnoj kombinaciji. 

Mnogi su se obožavatelji složili da je Seki odlično pristajala ova haljina hrabrog izreza, dok su se neki usredotočili na njezine kilograme i komentirali da je dobila koju kilu viška. Usto, dio srpskih medija smatra da je Aleksić išla na zahvat grudi, no o čemu god bila riječ, velik dio javnosti ističe da dobro izgleda. 

Inače, Seka živi u vili u gradu Staroj Pazovi s mužem Veljkom Piljikićem te njihovim sinovima Jakovom i Jovanom. Par je u braku od 2010. 

Pogledajte kako izgledaju glavne junakinje "Seksa i grada" 11 godina nakon zadnjeg filma, neke je teško prepoznati

Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!