Djevojka iz Samobora

'Kad mi zveknu ona jarane šamarčinu, padoh ja s one stolice'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za drugi singl s povratničkog albuma samoborskih Dik o'braza dečki su odabrali pjesmu na kojoj im se pridružio legendarni Sejo Sexon iz Zabranjenog Pušenja.

Koliko su kotlovina i ćevapi u prirodnoj simbiozi kad se veseli na ovim prostorima  potvrdili su nam ovih dana Sejo Sexon i Dik O'braz. 'Djevojka iz Samobora' pjesma je koja o ljubavi progovara na malo drugačiji način, pa je i spot za nju napravljen tako da prikaže kako glamur i jet-set doživljavaju samoborski rockeri.

'Djevojka je skladba o pravim vrijednostima, rodoljublju, obiteljskim i dobrosusjedskim odnosima, dakle izuzetno je aktualna u ovom osjetljivom trenutku našeg društva', komentirao je pjesmu Lobić, glas i bas Dik O'braza.



'Snimana je u Cladyu, filmskom gradu u blizini Samobora. Nastojali smo što manje koristiti CG i specijalne efekte pa su sve opasne scene odglumili kaskaderi i pravi glumci', šaljivo se nadovezao Igor Ferderber, autor video spota.

Sejo Sexon pohvalio je casting, a 'Djevojka iz Samobora' mu je zamirišala na hit već u studiju: 'Kad mi zveknu ona jarane šamarčinu, padoh ja s one stolice, impresionirala me jarane...'

Dik O'braz su se ovaj put umjesto uobičajene postave bas-bubanj-gitara odlučili na mali eksperiment. Lobić je na snimanju spota svirao suzafon, specifičan puhači instrument.
'Cladye je na trusnom području, nadam se da nismo pomaknuli koju tektonsku ploču', u svom šaljivom stilu je izjavio gitarist Sting. Pogledaj i ovo Davor Sučić - Sejo - 2 O novom normalnom Sejo iz Zabranjenog pušenja iskreno o koroni, supruzi, ali i glazbenicima političarima: "Sumnjivo mi je to"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene