Raspričao se o vezama

Sin našeg predstavnika na Eurosongu o pravoj curi za sebe: "Bitna mi je seksualna kemija, bez toga ne mogu''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sebastian Popović jedan je od kandidata u showu "Ženim sina", a otkrio nam je kakva cura je za njega ona prava, kako se odlučio za sudjelovanje u showu te što njegovi roditelji misle o svemu.

Treća sezona showa "Ženim sina" kreće uskoro u programu Nove TV, a između ostalih vidjet ćemo i poznata lica. Jedan od kandidata u showu je glazbenik Sebastian Popović, sin pjevača Daniela Popovića i Sanje Bjedov Popović. U intervjuu nam je otkrio nešto više detalja o svojim vezama, ali i što njegovi roditelji kažu na njegovo sudjelovanje u showu.

Pogledaj i ovo Sanja Bjedov - 4 ''Odlučila sam maknuti...'' Bivša supruga Daniela Popovića poslije 25 godina odlučila se na važan potez, a objasnila je i koji je razlog tome

Komentirao je kako se odlučio na sudjelovanje u showu. "Ukazala mi se prilika da sudjelujem u jednom takvom realityju. Mislim da će to biti pozitivno iskustvo, volim izazove i želim vidjeti gdje će me dovesti taj show", kaže Sebastian. Otkrio nam je i što najviše cijeni kod djevojaka.

"Cijenim iskrenost, cijenim sposobnost i veoma mi je bitno da je cura sposobna, da je neovisna. Volim pozitivne djevojke i to su mi jedne od najbitnijih osobina", kaže glazbenik te se osvrnuo i na svoje dosadašnje veze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uskoro krećemo 🥳 #novatv #ženimsina #motherandson #noveavanture

A post shared by Sebastian Popović (@sebastian_popovic) on

"Sve moje dosadašnje veze su bile pozitivne. O svakoj curi mogu reći samo sve najljepše i imam zaista lijepa sjećanja. Na žalost, rastali smo se iz različitih okolnosti, nekad s moje strane, nekad s njihove, ali to tako ide", kaže Sebastian te ističe kako ne voli bahate i umišljene djevojke koje gledaju samo svoju korist. Takve djevojke nikada ne bi izveo na spoj.


S roditeljima je u sjajnim odnosima, a ističe kako oko djevojaka oni nisu imali pretjerano puno savjeta. "Tati je bitno da budemo kompatibilni u svim smjerovima, a majka želi najbolje za sina", zaključuje Sebastian. Komentirao je i što bi trebala imati "ona prava" djevojka.

"Prava djevojka za mene mora biti komplet. Mora mi biti privlačna, moramo se karakterno nadopunjavati i razumjeti. Bitna mi je naravno i seksualna kemija. Bez te tri stvari nikako ne mogu funkcionirati u nekoj ozbiljnoj vezi", zaključio je.

U showu "Ženim sina" u odabiru one prave će mu pomoći majka Sanja.


 

Hot! Hot! Sadržaj koji slijedi nije za one slabijeg srca! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene