Sebastian Popović jedan je od kandidata u showu "Ženim sina", a otkrio nam je kakva cura je za njega ona prava, kako se odlučio za sudjelovanje u showu te što njegovi roditelji misle o svemu.

Galerija


Treća sezona showa "Ženim sina" kreće uskoro u programu Nove TV, a između ostalih vidjet ćemo i poznata lica. Jedan od kandidata u showu je glazbenik Sebastian Popović, sin pjevača Daniela Popovića i Sanje Bjedov Popović. U intervjuu nam je otkrio nešto više detalja o svojim vezama, ali i što njegovi roditelji kažu na njegovo sudjelovanje u showu.

Vezani članci Sebastian Popović - 6 Sebastian Popović zna da će novom pjesmom i kontroverznim spotom uzburkati duhove Irina Čulinović Irina Čulinović i u trećoj sezoni showa ''Ženim sina?'' vodit će kandidate do njihove odabranice

Komentirao je kako se odlučio na sudjelovanje u showu. "Ukazala mi se prilika da sudjelujem u jednom takvom realityju. Mislim da će to biti pozitivno iskustvo, volim izazove i želim vidjeti gdje će me dovesti taj show", kaže Sebastian. Otkrio nam je i što najviše cijeni kod djevojaka.

"Cijenim iskrenost, cijenim sposobnost i veoma mi je bitno da je cura sposobna, da je neovisna. Volim pozitivne djevojke i to su mi jedne od najbitnijih osobina", kaže glazbenik te se osvrnuo i na svoje dosadašnje veze.

"Sve moje dosadašnje veze su bile pozitivne. O svakoj curi mogu reći samo sve najljepše i imam zaista lijepa sjećanja. Na žalost, rastali smo se iz različitih okolnosti, nekad s moje strane, nekad s njihove, ali to tako ide", kaže Sebastian te ističe kako ne voli bahate i umišljene djevojke koje gledaju samo svoju korist. Takve djevojke nikada ne bi izveo na spoj.


S roditeljima je u sjajnim odnosima, a ističe kako oko djevojaka oni nisu imali pretjerano puno savjeta. "Tati je bitno da budemo kompatibilni u svim smjerovima, a majka želi najbolje za sina", zaključuje Sebastian. Komentirao je i što bi trebala imati "ona prava" djevojka.

"Prava djevojka za mene mora biti komplet. Mora mi biti privlačna, moramo se karakterno nadopunjavati i razumjeti. Bitna mi je naravno i seksualna kemija. Bez te tri stvari nikako ne mogu funkcionirati u nekoj ozbiljnoj vezi", zaključio je.

U showu "Ženim sina" u odabiru one prave će mu pomoći majka Sanja.

Poznata influencerica prozvala Kendall Jenner iz karantene u Italiji: "Prestani objavljivati pogrešne informacije"


 

Hot! Hot! Sadržaj koji slijedi nije za one slabijeg srca! I Backstage s Miom