Tko laže?

'IZDAO ME I IZLOŽIO OPASNOSTI' El Chapova glumica bijesna na Penna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate del Castillo tvrdi da ju je Sean Penn lagao i manipulirao, dok on tvrdi da je za intervju u Rolling Stoenu znala otpočetka.

Uhićenje meksičkog 'kuma', narkodilera El Chapa, i dalje je vruća tema svjetskih medija. Glumica Kate del Castillo s njim je bila u prijateljskim odnosima, a kao vrhunac, spojila ga je sa glumcem Seanom Pennom, navodno da razgovaraju o filmu.

Pogledaj i ovo showbuzz Sada žali 'Bilo da ste lijevo ili desno orijentirani, vaša će djeca uzeti drogu'

Glumica je, nakon svega, iznimno bijesna na Penna, jer ju je, prema njezinim riječima, prevario. Izvori bliski glumici tvrde da nije imala pojma da Sean planira intervju obavitii objaviti u Rolling Stoneu. S druge strane, iz Pennovog tabora može se čuti da joj je sve unaprijed rekao te da je za intervju znala otpočetka. Kate tvrdi da je sve počelo tako što ju je kontaktirao El Chapov odvjetnik, dok je El Chapo bio u bijegu, i rekao joj kako diler želi napraviti film o svom život.

Tada je ona okupila dva producenta, i ugovorila sastanak sa njima i El Chapom. Jedan od producenata tada je spomenuo Seana Penna, rekavši da će ga uključiti u projekt, a glumica se na to oduševila, smatravši da će veliko holivudsko ime pomoći projektu. U međuvremenu je Sean rekao uredniku Rolling Stonea gdje ide, a ovaj mu je dao zeleno svijetlo da obavi intervju i objavi ga. Kada su se našli sa El Chapom, Penn ga je odmah obavijestio da će napraviti intervju sa njim. Kate se navodno iznenadila i naljutila, barem ako joj je vjerovati na riječ.

Sean Penn tvrdi da je sve znala i da je dogovor stajao otpočetka. Kate ne odustaje od svoje teorije i dodaje da se osjeća izdano. Smatra da ju je Penn izdao i izložio velikoj opasnosti kada je napisao članak u kojem ju je 'otkrio' cijelom svijetu. Penn tvrdi da je Kate sve znala te je sami tekst provjerila, pročitala i sa njim utvrđivala sve činjenice. Dodaje da ga film nije zanimao i da je to glumici odmah naglasio. Želio je, kaže, doći do priče, a Kate je to znala od samog početka. Kome vjerovati?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene