Sean Combs, poznatiji kao P.Diddy, danas je uspješan no nikako ne može preboljeti jednu ženu iz prošlosti.


Slavni reper i poduzetnik Sean Combs dobio je ponudu da vodi popularni talent show 'American Idol', no velikodušnu ponudu ipak je odbio zbog jedne osobe. Navodno ni nakon 12 godina ne može preboljeti što ga je ostavila diva Jennifer Lopez koja će se pojaviti u novoj sezoni showa kao članica žirija.

Nekada slavni par prekinuo je 2001. nakon pucnjave u jednom klubu u New Yorku, a tada su i Lopez i Combs bili uhićeni jer je on bio naoružan.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Danas je jedan od najtužnijih dana u mojem životu' Slika nije dostupna Kim Kardashian se prvi put oglasila u medijima od poroda!

>> Je li dečko Jennifer Lopez rekao i previše?!

'Bio je to jedan od najgorih trenutaka u mom životu. Sve je krenulo kao nježna i iskrena romansa, a završilo je veoma gadno. Moram priznati da smo se zaljubili i postali jako bliski. No, od početka sam znala da on nije prava osoba za mene i da ne bih s njim mogla provesti život', rekla je kasnije Jennifer Lopez koja je nakon braka s Marcom Anthonyjem, sreću pronašla s dvostruko mlađim Casperom Smartom.

Sean nakon prekida nadu nije gubio, no nije se dogodilo onako kako je očekivao. Ipak, izgleda kako je i dalje nije prebolio. On je danas otac petero djece, no bez ozbiljne veze na vidiku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook