Nema živaca

Nakon samo pet dana odustao od svega - što će mu djevojka reći!?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovu odluku donio je zbog poslovnih obaveza koje ga očekuju

Scott Disick nakon samo pet dana odustao od rehabilitacijskog programa. U reality showu 'Keeping Up With Kardashians' dugo je vodio bitku s ludim noćnim izlascima, a Kourt mu je prigovarala zbog toga. Nakon dolaska bebe, Scott je odlučio promijeniti svoj način života i otići na rehabilitaciju. Ipak, to nije trajalo dugo.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) svaka čast! Pokušao je ismijati svoju bivšu i to na jako ružan način, ali razotkrila ga je osoba od koje se to nimalo nije nadao

Scott je nakon samo pet dana odustao od nauma da se izliječi od ovisnosti o alkoholu. Ovu odluku donio je zbog poslovnih obaveza koje ga očekuju, pa je već dogovorio let iz Kostarike, gdje se centar nalazi, za Los Angeles. No, problem s alkoholom odlučio je riješiti na drugačiji način – tretmanom ibogainom. To je snažan halucinogen dobiven iz afričke biljke tabernathe iboga, koji se u novije vrijeme koristi u liječenju droga ili alkoholizma. U SAD-u je ovaj tretman zabranjen. Scott je pomoć odlučio potražiti nakon lude noći u jednom klubu u Atlantic Cityju, piše Daily Mail.

Nakon pijanog vikenda otišao na - odvikavanje!

Cijeli tretman na koji se prijavio Scott inače traje 21 dan, a cijena je tisuću dolara dnevno, to jest oko sedam tisuća kuna. Scott je već jednom bio na rehabilitaciji nakon što je hospitaliziran zbog trovanja alkoholom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene