Sve su žene oko njega

Golišavog nasljednika legendarnog glumca okružile ljepotice, nije se obazirao na poglede znatiželjnika

Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Instagram) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood i Sondra Locke (Foto: AFP) +0 Clint Eastwood i Catherine Danueve (Foto: AFP) Galerija

Američki glumac Scott Eastwood provodi ljeto na grčkom party otoku Mykonosu u društvu lijepih djevojaka.

Američki glumac i model Scott Eastwood snimljen je kako uživa u ljepotama grčkog party otoka Mykonosa, ali i u čarima lijepe brinete koja ga je obasipala pažnjom dok su se zajedno brčkali u plavom moru. 

Pogledaj i ovo showbuzz Kakvo tijelo Zavodi i na pragu 50-te: Bivša žena Eddieja Murphyja prava je bomba

Sin oskarovca i serijskog zavodnika Clinta Eastwooda proslavio se prvenstveno zbog prezimena i nevjerojatne sličnosti s ocem. Plave oči i kosa, nabildano tijelo i šarmantan osmijeh lansirali su mladog Scotta u zvjezdanu orbitu, a sudeći prema fotografijama paparazza, djevojke ga obožavaju. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday pops. 88 never looked so good. #legend

Objavu dijeli Scott Eastwood (@scotteastwood)

Na grčkoj plaži Nammos Psarou na Mykonosu Scott se jako dobro zabavlja i flerta s nekoliko djevojaka, a najupečatljivija je ljepotica duge smeđe kose i vitkog tijela koja je Scottu mazala leđa kremom za sunčanje. 

Ubzo im se priključila još jedna mlađahna djevojka pa je trojac nastavio s dobrom zabavom u sumrak ne obazirući se na poglede znatiželjnika. Dijelili su alkoholna pića, lagano se dodirivali, a seksualne iskrice mogu se vrlo jasno iščitati s fotki. 

Scott je sada neženja i uživa u momačkom životu, no prije pet godina doživio je tešku tragediju kada je u prometnoj nesreći smrtno stradala njegova tadašnja djevojka Jewel Brangman. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone (Foto: Instagram) Scarlet Rose Stallone s društvom (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) +5 Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Celebrity Stalloneove seksi kćeri pokazale koliko se njihov slavni tata dobro provodi na obali Lijepe Naše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene