ne gubi vrijeme

Upucava se bivšoj za koju kaže da izgleda bolje nego ikad, a prije par dana okončao je trogodišnju vezu

Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +0 Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Galerija

Scott smatra da Kourtney izgleda bolje nego ikada, a nije ga obeshrabrila činjenica što slavna Kardashianka ne želi imati s njim ništa više od prijateljstva.

Scott Disick nedavno je prekinuo trogodišnju vezu sa Sofijom Richie, a čini se kako ne gubi vrijeme s novim zavodničkim potezima. Izvor blizak Disicku izjavio je za Daily Mail kako Scott nerijetko flerta s bivšom suprugom Kourtney Kardashian te se jako zabavio kada su bili na putovanju u Utah povodom njegovog 37. rođendana prije nekoliko dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

"Scott je sretan što se on i Kourtney slažu te kako sve s njom ide glatko", ističe izvor. Dodaje kako je par oduvijek bio u dobrim odnosima te je svima osim njima neobično da su prijatelji. Scott smatra da Kourtney izgleda bolje nego ikada, a nije ga obeshrabrila činjenica što slavna Kardashianka ne želi imati s njim ništa više od prijateljstva. Stalno joj se upucava, a njihovi prijatelji vjeruju da se želi pomiriti s bivšom.

"Njezina obitelj ga voli, a za Kris Jenner on je poput drugog sina", tvrdi izvor. Scott i Kourtney imaju troje djece zajedno, a razišli su se 2015. nakon devet godina. Kourtney je prekinula sa Scottom nakon što su ga paparazzi uhvatili u zagrljaju stilistice Chloe Bartoli u Monte Carlu.

"Scott je zauvijek biti zaljubljen u Kourtney i to je činjenica s kojom se Sofia Richie morala suočiti odmah, prije nego što je krenula u ozbiljnu vezu s njim", tvrdi izvor blizak Disicku. Dodaje kako je mlada manekenka shvatila da će njemu Kourtney uvijek biti prioritet te je prekinula s njim. Njezin otac, Lionel Richie, nikada nije odobravao tu vezu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene